Tjej i svarta underkläder
1 av 13
Många kvinnor passerar i Dans liv. - Foto: http://instagram.com/danbilzerian
Dan visar upp vapen
2 av 13
Han har ett förflutet i NAVY SEALS. - Foto: http://instagram.com/danbilzerian
Kattunge på kvinnas mage
3 av 13
En av Dans många kvinnor. - Foto: http://instagram.com/danbilzerian
Kvinna badar med en säl
4 av 13
Varje dag är en fest för Dan. - Foto: http://instagram.com/danbilzerian
Champagne och Dan
5 av 13
Hans jetset-livsstil har gått hårt åt hans hälsa. - Foto: http://instagram.com/danbilzerian
Dollar i mängder
6 av 13
Han är god för en hel del pengar. - Foto: http://instagram.com/danbilzerian
Det går vilt till i badrummet hos Dan Bilzerian
7 av 13
Efterfest i jacuzzin. - Foto: http://instagram.com/danbilzerian
Vapen hos Dan Bilzerian
8 av 13
Han har en gedigen vapensamling. - Foto: http://instagram.com/danbilzerian
Vapen och utklädda tjejer
9 av 13
Tjejer och vapen - två viktiga ingredienser i Dans vilda liv. - Foto: http://instagram.com/danbilzerian
Sportbilar är något av Dan Bilzerians intresse
10 av 13
Han är även förtjust i snabba bilar. - Foto: http://instagram.com/danbilzerian
Badas vilt i en jacuzzi
11 av 13
Hans kompis som även han har en dyr livsstil hoppade in i jacuzzin – klädd i bland annat skor tillverkad i krokodilskinn. Märket? Louis Vuitton. Prislappen? 1 - Foto: http://instagram.com/danbilzerian
Dan Bilzerian tänder en tjejs ciggarett
12 av 13
– När jag var liten ville jag aldrig ha klass, jag ville bara vara rik, säger Dan till The Daily Dot. - Foto: http://instagram.com/danbilzerian
Gympass
13 av 13
Dan drogs tidigare med hälsoproblem, men nu mår han som en prins. - Foto: http://instagram.com/danbilzerian

Vapen, bröst och cash – Han är Instagrams största Playboy

Är det här Instagrams douchigaste multimiljonär? Han delar med sig av vapen, bröst och pengar.


Här är Instagrams värsta brats

Svindyra krognotor från St Tropez, en guldpläterad AK47 från Versace, lyxklockor, pälsar och skor för miljoner, sportbilar, infinity pools, kontanter på hög och litervis av vaskad Champagne – det är bara lite av det som bjuds på under hashtaggen #Rkoi, som är en förkortning av Rich Kids Of Instagram.

Läs mer och se bilderna här.

Så tjänade han sina miljoner

– Jag blev fattig efter första året i high school. Jag spelade bort alla pengar, sålde några vapen, plötsligt blev 7 000 spänn nästan 65 000. Sen åkte jag till Vegas och gjorde 65 000 till 1,2 miljoner, säger Dan till tidningen Daily Dot. 

Den Los Angeles-baserade pokerspelaren Dan Bilzerian är 32 år gammal. På hans Instagram beskriver han sig själv som "skådis/astronaut/skithål". Hans livsstil går knappt att beskriva med ord – men Dans hundratusentals följare på Instagram får istället ta del av hans extravaganta bilder. 

Vapen och champagne 

Svindyra sportbilar, meterhöga staplar av sedelbuntar, glänsande automatvapen, iskalla Champagneflaskor, spelmarker, silikonpumpade kvinnor och en bästis som har tigerhajar som husdjur – det är Dans vardag. 

Ja, livet som pokerspelare lönar sig. Han har vunnit flera stora turneringar, och har även grundat onlinetjänsten Victory Poker. Bara den gör att Bilzerian är god för över 600 miljoner kronor. 

Hjärtattack och blodpropp 

Men frågan är hur länge till Dans liv fortsätter. Och det är inte pengar som är problemet – utan hälsan. Blizerian har alltid lockas av det farliga i livet. Av spänning och snabba kickar. 

Han har gjort stuntroller i filmer som "Olympus has fallen" och han har även ett förflutet inom Navy SEAL, men fick sparken från sitt förband efter att han svurit åt en officer. 

Det kostar att ligga på topp, och hittills har Bilzerians vilda livsstil med lite sömn och mycket fest bidragit till att han har drabbats av två hjärtattacker och en blodpropp i lungan, skriver Daily Mail.  

Kort efter sin sjukhusvistelse så twittrade han om händelsen – och han slog även vad. 

Älskar vapen

– Min största rädsla är att någon ska göra inbrott hos mig och att jag inte kommer kunna bestämma mig för vilket vapen jag ska skjuta dem med, skriver Dan på en bild som visar upp hans gedigna vapensamling. 

Kanske behöver inte Dan vara rädd för så mycket mer. Enligt hans pressrepresentant Steve Honig så är Bilzerian friskare än någonsin, och hälsoproblemen uppstod efter en fyra dagars lång festhelg där han åkte snowboard med sina vänner. 

Vill inte vara badboy längre

Trots att Blizerian framställer sig själv som pokerspelarnas bad boy nummer ett så vill han nu städa upp sin image. Nu satsar han istället på att bli "pokerns stora gentleman". 

Han har skänkt miljontals kronor till välgörenhet, hjälp flera av de som föll offer för tyfonen Haiyan, skänkt pengar till ett par som har adopterat fyra sjuka barn och han har även hjälpt en kvinna som har förlorat alla sina lemmar. 

Ett hjärta av guld eller inte – det är knappast någonting som genererar likes bland Bilzerians följare på Instagram. 

December månad inledde Blizerian i bästa "Baksmällan"-stil där han tillsammans med sina kompisar och ett stort entourage av bikiniklädda tjejer festade med en liten apa och en bengalisk tiger. 

Livet går vidare. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

1 timme sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.