Ett av Gwyneth Paltrows fånigaste divakrav är förmodligen att Paltrow kräver att någon går in och torkar av duschen i gymmet innan hon duschar eftersom hon inte vill komma i kontakt med någon annan människas vatten. 
Under inspelningen av "Iron Man 2" så undvek Gwyneth tydligen Scarlett Johansson så mycket att de aldrig sa ett ord till varandra.
1 av 7
Ett av Gwyneth Paltrows fånigaste divakrav är förmodligen att Paltrow kräver att någon går in och torkar av duschen i gymmet innan hon duschar eftersom hon inte vill komma i kontakt med någon annan människas vatten. Under inspelningen av "Iron Man 2" så undvek Gwyneth tydligen Scarlett Johansson så mycket att de aldrig sa ett ord till varandra. - Foto: Matt Sayles
Katherine Heigl har öppet dissat folk hon har jobbat med och hennes diviga beteende och galna krav gjorde att Katherine gick från att vara en av Hollywoods bäst betalda skådespelerskor till att bli en talesperson i reklamfilm för förkylningsmedicin. Utan en enda replik. Katherine är känd för sina utbrott, och filmen "Knocked Up" som hon var med i kallade hon för "sexistisk", och hon vägrade ta emot en Emmy-nominering för sin insats i "Grey's Anatomy" eftersom hon tyckte serien hade dåligt manus. Okeeeej.
2 av 7
Katherine Heigl har öppet dissat folk hon har jobbat med och hennes diviga beteende och galna krav gjorde att Katherine gick från att vara en av Hollywoods bäst betalda skådespelerskor till att bli en talesperson i reklamfilm för förkylningsmedicin. Utan en enda replik. Katherine är känd för sina utbrott, och filmen "Knocked Up" som hon var med i kallade hon för "sexistisk", och hon vägrade ta emot en Emmy-nominering för sin insats i "Grey's Anatomy" eftersom hon tyckte serien hade dåligt manus. Okeeeej. - Foto: Evan Agostini
Actionstjärnan Steven Seagals temperament och divighet är så vida känt att det skulle vara svårt att tro på om det inte vore så att alla anekdoter kom direkt från andra skådespelare och filmarbetare. 
Seagal ska bland annat ha sparkat några främmande killar mellan benen – mitt under inspelning. I sin egna show "Steven Seagal: Lawman" kunde tittarna även se när Seagal körde en stridsvagn och under inspelningen dog och skadades flera djur.
3 av 7
Actionstjärnan Steven Seagals temperament och divighet är så vida känt att det skulle vara svårt att tro på om det inte vore så att alla anekdoter kom direkt från andra skådespelare och filmarbetare. Seagal ska bland annat ha sparkat några främmande killar mellan benen – mitt under inspelning. I sin egna show "Steven Seagal: Lawman" kunde tittarna även se när Seagal körde en stridsvagn och under inspelningen dog och skadades flera djur. - Foto: MARK J. TERRILL
"Gladiator"-stjärnan Russel Crowe är känd för sina fylleslagsmål och har ringt och dödshotat filmproducenter mitt i natten.
4 av 7
"Gladiator"-stjärnan Russel Crowe är känd för sina fylleslagsmål och har ringt och dödshotat filmproducenter mitt i natten. - Foto: Peter Kramer
Genom åren har Mike Myers byggt sig ett allt annat än gott rykte – Myers ryktas vara ett riktigt kontrollfreak, och han är extremt bortskämd. Regissören Penelope Spheeris som regisserade "Waynes World" berättar att hon slutligen anställde sin egen dotter för att försöka stilla Myers alla galna krav.
5 av 7
Genom åren har Mike Myers byggt sig ett allt annat än gott rykte – Myers ryktas vara ett riktigt kontrollfreak, och han är extremt bortskämd. Regissören Penelope Spheeris som regisserade "Waynes World" berättar att hon slutligen anställde sin egen dotter för att försöka stilla Myers alla galna krav. - Foto: Peter Kramer
Skådespelaren Val Kilmer drog från sitt första jobb. Det var en reklamfilm för hamburgare, och Kilmer var bara 12 år gammal. När Kilmer växte upp så hade han ett infekterat bråk med regissören Joel Schumacher efter att Joel hade bett Val att behandla resten av filmteamet bättre.
6 av 7
Skådespelaren Val Kilmer drog från sitt första jobb. Det var en reklamfilm för hamburgare, och Kilmer var bara 12 år gammal. När Kilmer växte upp så hade han ett infekterat bråk med regissören Joel Schumacher efter att Joel hade bett Val att behandla resten av filmteamet bättre. - Foto: Evan Agostini
Regissören James Cameron är känd för att be folk som ville prata med honom att "ta en nummerlapp". Cameron har även ett rykte om att driva skådespelare och filmteamet till bristningsgränsen. Så har han också några av världens mest populära filmer på sitt CV.
7 av 7
Regissören James Cameron är känd för att be folk som ville prata med honom att "ta en nummerlapp". Cameron har även ett rykte om att driva skådespelare och filmteamet till bristningsgränsen. Så har han också några av världens mest populära filmer på sitt CV. - Foto: Alastair Grant

Här är kändisarna ingen vill jobba med

De har miljoner på banken och har vunnit otaliga utmärkelser för sina insatser på vita duken – men bakom fasaden kan de mycket väl vara världens sämsta arbetskamrater.


Spegel över sängen och droger – det här kräver världens divigaste män

Justin Bieber, Kanye West, Justin Timberlake och Will Smith är några av världens divigaste män. 

Se deras krav i bildspelet här. 

Att Hollywoodstjärnorna är divor av rang är ingen hemlighet. Men vissa är värre än andra. Tidningen Celebzen har listat sju kändisar som ingen vill jobba med i drömfabriken. 

Från Gwyneth Paltrow till Russel Crowe – kolla in stjärnornas sämsta sidor i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

Alla minns väl hur arg Christian Bale blev när en ljustekniker råkade förstöra en scen för Bale?


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

1 timme sedan

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".