Highlighters är supermodellens bästa vän. Cara är särskilt förtjust i Watt's Up! Highlighter från Benefit. De läckra naglarna målar Cara med Berry Hard från Essie. Eyeliners är BADgal Waterproof Liner från Benefit.
1 av 14
Highlighters är supermodellens bästa vän. Cara är särskilt förtjust i Watt's Up! Highlighter från Benefit. De läckra naglarna målar Cara med Berry Hard från Essie. Eyeliners är BADgal Waterproof Liner från Benefit. - Foto: Stella Pictures / DLM Press
– Det finns en fantastisk butik i New York som heter Live Live. De säljer en kräm som jag egentligen ville hålla hemlig, men jag bryr mig inte längre, och den heter Bee Yummy Skin Food. Den innehåller bara honung och bipollen. Den gör huden så mjuk!, säger Cara till Daily Make Over. Krämen går att köpa online på http://www.live-live.com/.
2 av 14
– Det finns en fantastisk butik i New York som heter Live Live. De säljer en kräm som jag egentligen ville hålla hemlig, men jag bryr mig inte längre, och den heter Bee Yummy Skin Food. Den innehåller bara honung och bipollen. Den gör huden så mjuk!, säger Cara till Daily Make Over. Krämen går att köpa online på http://www.live-live.com/. - Foto: Stella Pictures / Palace Lee, PacificCoastNews.com
För att hålla håret mjukt och glansigt trots all styling som sliter på håret, så använder Cara Bumble and Bumbles Invisible Oil. Bumble and Bumble säljs på NK. Dessutom är modellen besatt av Oribe Dry Texturizing Spray. – Du behöver inte tvätta håret på en vecka. Det är magiskt!
3 av 14
För att hålla håret mjukt och glansigt trots all styling som sliter på håret, så använder Cara Bumble and Bumbles Invisible Oil. Bumble and Bumble säljs på NK. Dessutom är modellen besatt av Oribe Dry Texturizing Spray. – Du behöver inte tvätta håret på en vecka. Det är magiskt! - Foto: Stella Pictures / i-Images, PacificCoastNews.com
Caras signum är hennes tjocka och fina ögonbryn. För att hålla dom i trim så använder hon balsam på ögonbrynen, och stylar dom med Anastasias Tinted Brow Gel. Anastasia säljs på till exempel Åhlens och Kicks och kostar kring 200 kronor.
4 av 14
Caras signum är hennes tjocka och fina ögonbryn. För att hålla dom i trim så använder hon balsam på ögonbrynen, och stylar dom med Anastasias Tinted Brow Gel. Anastasia säljs på till exempel Åhlens och Kicks och kostar kring 200 kronor. - Foto: GoffPhotos / GoffPhotos
Torr hud, sprickor, bränd i solen eller fnasiga läppar? För att rädda skadad hud använder Cara den papayabaserade kultsalvan Lucas PawPaw Ointment. Salvan säljs tyvärr inte i Sverige men finns att beställa på den brittiska butiken http://pawpawshop.co.uk.
5 av 14
Torr hud, sprickor, bränd i solen eller fnasiga läppar? För att rädda skadad hud använder Cara den papayabaserade kultsalvan Lucas PawPaw Ointment. Salvan säljs tyvärr inte i Sverige men finns att beställa på den brittiska butiken http://pawpawshop.co.uk. - Foto: Ben Eade/GoffPhotos
Orkar du inte beställa från utlandet? Bara lugn. Cara är även förtjust i vanligt Carmex-balsam som går att köpa i välsorterade matbutiker.
6 av 14
Orkar du inte beställa från utlandet? Bara lugn. Cara är även förtjust i vanligt Carmex-balsam som går att köpa i välsorterade matbutiker. - Foto: Supplied by PLANET PHOTOS / Supplied by PLANET PHOTOS
Precis som bästisen Rihanna så är Cara väldigt förtjust i Creme de la Mer Moisturizing Cream. Creme de La Mer säljs på NK i Stockholm.
7 av 14
Precis som bästisen Rihanna så är Cara väldigt förtjust i Creme de la Mer Moisturizing Cream. Creme de La Mer säljs på NK i Stockholm. - Foto: FameFlynet / BORDE-MOREAU / BESTIMAGE
På nätterna så ger Cara sin hud lite extra kärlek med lite vanlig Nivea-kräm, skriver Harpers Bazaar.
8 av 14
På nätterna så ger Cara sin hud lite extra kärlek med lite vanlig Nivea-kräm, skriver Harpers Bazaar. - Foto: FAMEFLYNET USA
Caras makeupartist Lisa Eldrigde berättar på sin blogg om vilka produkter hon använder på Cara när hon ska sminka modellen inför en stor fest. För att sota ögonen lägger hon Maybelline Color Tattoo 24hr Gel-Cream Eyeshadow och Chanels ögonskugga llusion D'Ombre.
9 av 14
Caras makeupartist Lisa Eldrigde berättar på sin blogg om vilka produkter hon använder på Cara när hon ska sminka modellen inför en stor fest. För att sota ögonen lägger hon Maybelline Color Tattoo 24hr Gel-Cream Eyeshadow och Chanels ögonskugga llusion D'Ombre. - Foto: ORourke/GoffPhotos
För att få till en fantastisk bas så täcker hon ojämnheter med Laura Merciers Secret Camouflage. Laura Mercier säljs på NK i Stockholm. Som foundation använder Eldrigde sedan L'Oreal Infallible Foundation, och mattar ner T-zonen med pudret Poudre Universelle Libre Natural Finish Loose Powder från Chanel.
10 av 14
För att få till en fantastisk bas så täcker hon ojämnheter med Laura Merciers Secret Camouflage. Laura Mercier säljs på NK i Stockholm. Som foundation använder Eldrigde sedan L'Oreal Infallible Foundation, och mattar ner T-zonen med pudret Poudre Universelle Libre Natural Finish Loose Powder från Chanel. - Foto: Silvia Izquierdo
Inför en visning går Cara på en speciell ansiktsbehandling som heter Venus Freeze som tränger djupt ner i huden och ökar kollagen och elastinproduktionen. Acadermiakliniken i Göteborg är en av salongerna som utför behandlingen.
11 av 14
Inför en visning går Cara på en speciell ansiktsbehandling som heter Venus Freeze som tränger djupt ner i huden och ökar kollagen och elastinproduktionen. Acadermiakliniken i Göteborg är en av salongerna som utför behandlingen. - Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews.com
Bästa väninnan Rihanna fixar modellens hår på en nyårsfest.
12 av 14
Bästa väninnan Rihanna fixar modellens hår på en nyårsfest. - Foto: CF
Cara är modell för Yves Saint Laurents mascara Baby Doll, som hon även använder privat.
13 av 14
Cara är modell för Yves Saint Laurents mascara Baby Doll, som hon även använder privat. - Foto: BalawaPics
För att få rosig glow på kinderna använder Cara rouget Rosy Blush Collector Face Palette från Yves Saint Laurent.
14 av 14
För att få rosig glow på kinderna använder Cara rouget Rosy Blush Collector Face Palette från Yves Saint Laurent. - Foto: Andrew Toth

Här är Cara Delevingnes sminkfavoriter

Vill du också bli lika avslappnat het som supermodellen Cara Delevingne?


Så piffar Rihanna och Cara till sig

När Rihanna och Cara firade in det nya året så var det en enda sak som stod på dagordningen: glamour!

Kolla in hur tjejerna sminkade sig innan den stora festen här.  

Den brittiska supermodellen Cara Delevingne, 21, har en karriär som bara har gått spikrakt upp det senaste året. Vi har sett it-girlen gå visningar för bland annat Burberry, Chanel, Victorias Secret och Dolce & Gabbana och hon har även prytt omslag för prestigetidningar som Vogue.

Privat så ser vi ofta Cara ute i vimlet med världens kändiselit. Bland hennes bästa vänner räknas Miley Cyrus, Rita Ora och Rihanna. Den sistnämnda firade dessutom Cara nyårsafton med – och Rihanna och Cara hjälptes åt att piffa till varandras hår och make.  

Den 176 centimeter långa Cara är känd för sina unika ögonbryn och sin klara hy – trots alla sena festnätter på Londons hetaste nattklubbar så lyckas modellen alltid se strålande fräsch ut. 

Kolla in hennes bästa smink och skönhetstips i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

Cara berättar om sin stil: 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.