Lördag 18 Sep
Stockholm

Biebers flickvän knivhögg väninna fem gånger med kartongkniv

Chantel Jeffries har ett mörkt förflutet. År 2011 knivhögg hon en väninna med en kartongkniv.
1 av 6
Chantel Jeffries har ett mörkt förflutet. År 2011 knivhögg hon en väninna med en kartongkniv. Foto: Stella Pictures, Faksimil Daily Mail. Bilden är ett montage.
Kvinnan som föll offer för Chantels vrede dokumenterade skadorna.
2 av 6
Kvinnan som föll offer för Chantels vrede dokumenterade skadorna. Foto: Faksimil Daily Mail
Chantel Jeffries är modell och på Instagram bjuder hon på många selfies.
3 av 6
Chantel Jeffries är modell och på Instagram bjuder hon på många selfies. Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS
Här lämnar hon en nattklubb i Miamia, kort innan hon satte sig i den gula Lamborghinin med Bieber.
4 av 6
Här lämnar hon en nattklubb i Miamia, kort innan hon satte sig i den gula Lamborghinin med Bieber. Foto: Stella Pictures / Manuel Munoz, PacificCoastNews
Chantel och Bieber i den gula Lamborghinin kort innan de arresterades.
5 av 6
Chantel och Bieber i den gula Lamborghinin kort innan de arresterades. Foto: Stella Pictures / Manuel Munoz, PacificCoastNews
Chantel har tidigare dejtat P Diddys son Justin Combs.
6 av 6
Chantel har tidigare dejtat P Diddys son Justin Combs. Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS

Justin Biebers nya flört Chantel Jeffries är inte direkt någon präktig tjej från Söndagsskolan.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Här är världens farligaste kändisar

Skådisen Russel Crowe slog ned en hotellanställd med en telefon, modellen Jessica White inledde en knytnävsfight, Jersey Shore-stjärnan J-Woww knivhögg sin pojkvän så han fick sy 57 stygn.

Och Naomi Campbell ska vi inte ens prata om...

Här är världens farligaste kändisar. 

Chantel Jeffries, 21, och Justin Bieber, 19, har känt varandra en tid, framförallt då hon tidigare har dejtat en av stjärnans vänner. Chantel var även med i den gula Lamborghinin när Bieber arresterades för en vecka sedan, och på sin Instagram bjöd Bieber sina följare på en bild där han skrev att "Chantel tar med mig på en biltur". Bilden raderades senare av stjärnan.  

I skrivande stund befinner sig Chantel tillsammans med Bieber på en mini-semester i Panama.

Knivhögg sin väninna 

Chantel Jeffries mörka förflutna kom upp till ytan och blev världskänt efter att hon identfierades som Biebers nya flickvän när Bieber arresterades för en vecka sedan.  

Men nu avslöjar den brittiska tidningen Daily Mail de fruktansvärda detaljerna kring den brutala knivattack som Chantel låg bakom år 2011. Efter att Chantel och en väninna hade börjat bråka med varandra på Facebook blev Chantel så förbannad att hon åkte hem till väninnan, som inte var hemma vid tillfället.

Så någon annan fick ta smällen.

"Det var blod överallt"

Chantel gick då till attack med en kniv mot den då 18-åriga Monica Crout. Chantel högg henne fem gånger i armen med en kartongkniv, och hon slutade inte förrän en annan tjej lyckades knuffa bort henne. Därefter flydde Chantel från huset. Hon var helt dränkt i blod.

På plats fanns en av tjejernas mamma, Darline Renzulli. För Daily Mail berättar hon om vad hon såg:

– Jag kunde knappt tro på vad jag såg. Det hände så fort. Hon gick ut ur bilen, kastade iväg något, gick tillbaka, hämtade upp det och började sedan hugga Monica. Det var blod överallt, säger Darline Renzulli till Daily Mail.

Fallet lades ner

Hon fortsätter:

– Min dotter stod precis bredvid och hon drog tag i Chantels hår och slet iväg henne från Monica. De slogs och jag sprang upp till Monica för att lägga bandage kring hennes arm. Jag ringde polisen och de kom dit fem minuter senare. Monica åkte till sjukhuset och fick sy sin arm, berättar hon vidare.

Chantel arresterades för misshandel med dödligt vapen, men anklagelserna lades ner eftersom Monica och väninnorna var rädda och inte orkade med en rättegång med allt vad det skulle innebära.

Chantel fick betala rättegångskostnaderna och fallet lades ner. 

Justin och Chantel i Panama: 

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela