Sam Worthington greps efter att ha slagit till en paparazzifotograf. Bilden är från en filminspelning.
1 av 3
Sam Worthington greps efter att ha slagit till en paparazzifotograf. Bilden är från en filminspelning. - Foto: Stella Pictures / 310pix.com
Sam Worthington gick till attack mot paparazzifotografen.
2 av 3
Sam Worthington gick till attack mot paparazzifotografen. - Foto: Stella Pictures / PAUL TREADWAY
Sam Worthington och Lara Bingle på promenad i New York.
3 av 3
Sam Worthington och Lara Bingle på promenad i New York. - Foto: FameFlynet / FAMEFLYNET PICTURES

"Avatar"-stjärnan gripen för misshandel

"Avatar"-stjärnan Sam Worthington tappade det totalt när en paparazzifotograf tog sig för stora friheter.


Världens farligaste kändisar

Skådisen Russel Crowe slog ned en hotellanställd med en telefon, modellen Jessica White inledde en knytnävsfight, Jersey Shore-stjärnan J-Woww knivhögg sin pojkvän så han fick sy 57 stygn och Naomi Campbell ska vi inte ens prata om. 

Nyheter24 har listat världens farligaste kändisar.  

Det var i helgen som "Avatar"-stjärnan Sam Worthington, 37, var ute på en promenad i New York med sin flickvän Lara Bingle. Plötsligt hoppade en paparazzifotograf vid namn Li Shang fram och sparkade till Bingle på smalbenet. 

Då såg Worhtington rött och slog till paparazzifotografen i ansiktet. Bägge männen greps, och Sam, som kommer att åtalas för misshandel, släpptes senare. 

Paparazzifotografen sitter fortfarande häktad och kommer att åtalas för bland annat misshandel och ofredande, skriver Tmz.com.  

Det här är inte första gången Worthington hamnar i klammeri med rättvisan. När han år 2012 nekades på en nattklubb så small det till rejält.  

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lasse Kronér leder allsång i sommar

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

Alexander Kronlund lämnar juryn i TV4:s "Idol".

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

2 timmar sedan
David Dencik spelar Lars Norén när SVT nu gör tv-serie om den världsberömde dramatikerns teaterpjäs "7:3" och konsekvenserna av uppsättningen.

Carina Burman får Bonnier-stipendium

2 timmar sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

3 timmar sedan
En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.