Tim Bergling tvingades ställa in sitt gig.
1 av 3
Tim Bergling tvingades ställa in sitt gig.
Det var stjärnans gallblåsa som var anledningen till besöket.
2 av 3
Det var stjärnans gallblåsa som var anledningen till besöket.
Det senaste året har minst sagt varit fullspäckat för Avicii. Här tillsammans med Madonna.
3 av 3
Det senaste året har minst sagt varit fullspäckat för Avicii. Här tillsammans med Madonna. - Foto: Instagram/PLANET PHOTOS / Stella Pictures

Avicii har opererats – så mår han efter ingreppet

Dj-stjärnan Tim "Avicii" Bergling fick ställa in sin spelning och föras till sjukhus. Där opererades han under narkos.


Aviciis heta kärlek – bloggaren Racquel

Den svenska super-dj:n Avicii lever livet med sin nya kärlek Racquel Bettencourt.

Läs mer om Racquel här. 

Det var i fredags som den svenska stjärn-dj:n Tim "Avicii" Bergling, 24, fick föras till ett sjukhus i Miami. Avicii fick ställa in sin konsert på Ultra Music Festival i Miami efter att han hade haft magsmärtor, illamående och feber. 

Nu rapporterar Tmz.com att det var stjärnans gallblåsa som var orsaken till sjukhusbesöket. 

Bergling opererades på sjukhuset, och är nu fullt frisk igen. I skrivande stund vilar han upp sig efter operationen, skriver Tmz.com vidare. 

Slutat dricka alkohol 

I fjol berättade Bergling att han lagt om sina levnadsvanor och slutat att dricka alkohol. Anledningen var att han fick problem med hälsan. Festande, sena nätter och framförallt alkoholen tärde hårt på Bergling. Han blev sjuk, fick ställa in spelningar och fick till slut en inflammation i bukspottskörteln. 

I en intervju med tidningen GQ berättade Bergling om sina alkoholvanor. 

– Champagne på natten, Bloody Marys på flygplatsen, vin på planet – och sedan repeat, sa han då. Han tillade att hans lösning då var att inte dricka två dagar på raken. 

"Jag mår så mycket bättre"

Därefter tog Bergling det hela ett steg längre och slutade att dricka alkohol helt – något som förbättrade hans hälsa direkt. 

– Jag fick en del problem med hälsan så jag slutade att dricka. Jag har inte druckit på fem månader nu, och jag kommer inte göra det i den närmsta framtiden heller. Jag mår så mycket bättre. Det är en utmaning också, för alkohol finns överallt, hela tiden. När ska du spela, när du är ledig – alltid, sa han i intervjun med Askmen.com. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.