Måndag 2 Aug
Stockholm

Nu kan Blue Mountain State bli film

Nu behöver de din hjälp.
Nu behöver de din hjälp. Foto: Faksimil Kickstarter

Nu kan serien Blue Mountain State bli film, men det är helt upp till dig.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Kickstarter

Kickstarter  är en typ av crowdfunding-tjänst som hjälper dig att samla in pengar till olika projekt inom kultur som du vill förverkliga. 

När du donerar pengar via Kickstarter dras de inte direkt från ditt konto, det är först när projektet når sitt mål och kan genomföras som pengarna dras. 

Kultserien Blue Mountain State har snart möjligheten att bli en film. Serien som sändas i tre säsonger mellan 2010 och 2012 fick ett abrupt slut, men nu vill personerna bakom serien återuppliva den – fast i ett lite nytt format. Därför har de dragit igång en insamling på Kickstarter för att kunna samla ihop tillräckligt pengar för att kunna göra långfilm av serien.

Fått rättigheterna

På insamlingsidan kan man dels se en film där personerna bakom serien berättar om långsfilmsidén och man får också se stjärnorna Ed Marinaro och Darin Brooks från tv-serien berätta om projektet. Det var efter att de lyckades få rättigheterna till serien som planen om att göra en långfilm äntligen kunde sjösättas. 

Får roll i filmen

För att locka folk till att donera pengar har Blue Mountain State-teamet bestämt sig för att lotta ut en rad saker där de som donerar pengar har chansen att vinna allt i från T-shirts till en roll i filmen, beroende på hur mycket pengar de ger.

Under lördagen hade insamlingen hunnit ticka upp i 755 000 dollar (drygt fem miljoner kronor), alltså mer än halvvägs till sitt mål som är 1,5 miljon dollar (drygt 9,8 miljoner kronor)

Se kampanjfilmen här:


Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela