Onsdag 10 Aug
Stockholm

Är det här beviset på att Jay-Z och Beyoncé ska skilja sig?

Beyoncé, Jay-Z
Ska ett av världens mest kända par skilja sig?. Foto: Bildkälla: Evan Agostini / AP

Är slutet nära för världens hetaste kändispar?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Solanges attack mot Jay-Z fick internet att explodera

Efter att Beyoncés syster Solanggick till brutal attack mot Jay-Z i en hiss så har spekulationerna skjutit i höjden kring vad som utlöste bråket. 

Många fans har teorier om att Jay-Z skulle ha varit otrogen, men som Nyheter24 skrivit innan så pekar det mesta på att Solange helt enkelt såg rött eftersom Jay-Z prompt skulle gå på Rihannas efterfest på en nattklubb – utan Beyoncé. 

Tar bort kärlekstatueringen 

Och de som har oroat sig över att bråket kan ha handlat om att stjärnparet Beyoncé och Jay-Z ska gå skilda vägar, får nu mer vatten på sin kvarn. 

Både brittiska Daily Mail och amerikanska Mediatakeout.com har nämligen uppmärksammat att Beyoncé har genomgått flera laserbehandlingar för att ta bort den kärlekstatuering som hon har haft på fingret. 

Tatueringen, som är den romerska siffran IV, gjorde Beyoncé på sitt vänstra ringfinger år 2008. Just numret fyra spelar en speciell roll i Beyoncés liv. Stjärnan är född den 4 april, Jay-Z fyller år den 4 december och den 4 april är dessutom parets bröllopsdag. 

Plåster på såren

Tatueringen har fungerat som Beyoncés permanenta vigselring, när hon inte bär den tunga diamantringen från Lorraine Schwartz som pryds av 18 karats diamant och kostade Jay-Z över 30 miljoner kronor. 

Jay-Z har en likadan tatuering som Beyoncé – och även hans tatuering har mystiskt börjat blekna bort. 

Tilläggas bör att tatueringar på fingrar och händer lätt bleks med tiden – men frågan är då varför Beyoncé nyligen la upp en bild på sin Tumblr där hon bar ett plåster över tatueringen – förmodligen efter att ha genomgått en laserbehandling för att få bort tatueringen, skriver Daily Mail.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.