Söndag 1 Aug
Stockholm

Rihanna och Charlie Sheen i stort bråk –Sheen skriver hatdikt

Rihanna tackade nej till att träffa Charlie Sheens blivande fru, porrstjärnan Brett Rossi.
1 av 7
Rihanna tackade nej till att träffa Charlie Sheens blivande fru, porrstjärnan Brett Rossi. Foto: Stella Pictures / Bruce/SL/FAMEFLYNET PICTURES
Då brast det för Charlie Sheen.
2 av 7
Då brast det för Charlie Sheen. Foto: Twitter/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Brett Rossi ville bara träffa sin idol.
3 av 7
Brett Rossi ville bara träffa sin idol. Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS
Charlie Sheen har nu skrivit en hatdikt till Rihanna, där han bland annat hånar stjärnans rosa hår.
4 av 7
Charlie Sheen har nu skrivit en hatdikt till Rihanna, där han bland annat hånar stjärnans rosa hår. Foto: Stella Pictures / Bruce/SL/FAMEFLYNET PICTURES
Det kanske bara blir middagar hemma i fortsättningen för Charlie Sheen och Brett Rossi.
5 av 7
Det kanske bara blir middagar hemma i fortsättningen för Charlie Sheen och Brett Rossi. Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS
Rihanna svarade på Sheens attack på Twitter. Ouch...
6 av 7
Rihanna svarade på Sheens attack på Twitter. Ouch... Foto:
Och hon har dessutom en ny header på Twitter. Hehe...
7 av 7
Och hon har dessutom en ny header på Twitter. Hehe... Foto:

Rihanna och Charlie Sheen bråkar för full maskin med varandra.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Därför hatar stjärnorna varandra

Det är trångt på tronen. Här är stjärnorna som har ett par saker att reda ut.

Läs mer och se alla bilder här. 

Det kanske är det konstigaste kändisbråket någonsin. Superstjärnan Rihanna och skådespelaren Charlie Sheen är minst sagt i luven på varandra, och har ägnat de senaste dagarna åt att skriva hatiska tweets riktade till varandra. Charlie Sheen har till och med gått så långt att han skrivit en hatfylld "dikt" till Rihanna.

Åt middag med porrstjärnan 

Det hela började i onsdags kväll när Charlie Sheen åt middag med sin blivande hustru, porrstjärnan Brett Rossi. Rossi fyllde år, och tillsammans med Charlie firade hon storslaget på lyxkrogen Giorgio Baldi i Hollywood. 

Några bord längre bort satt superstjärnan Rihanna, och Rossi är (eller snarare: var) ett stort Rihanna-fan. Rossi frågade då Charlie om han kunde ordna så att hon fick hälsa på Rihanna, skriver Tmz.com. 

Fick nobben på lyxkrogen

Charlie bad en servitör fråga Rihanna om hon kunde hälsa på Charlie och Rossi – men fick nobben. Rihanna skyllde på att det var så mycket paparazzifotografer utanför, och Rossi fick se sig snuvad på att träffa sin stora idol.

Men det slutade inte där. När Charlie kom hem blev han rasande, och skrev en hatdikt tillägnad Rihanna. Han ägnade även flertalet tweets där han dissade allt från Rihannas nya hårfärg (Sheen ansåg att Rihannas nya rosa hår passar bättre på Halloween) till hennes syn på kändisskap. 

Sheen skrev hatdikt

– Här är ett tips från en riktig veteran. Om du inte vill bli störd, LÄMNA INTE DITT HUS! Och om du är "fånge i kändisskapet" och tycker att det är så jobbigt och svårt – så SLUTA, junior!, skrev en rasande Sheen senare. 

Rihanna själv verkar ta det hela med en klackspark. Hon skrev några subtilt bitchiga tweets där hon kallade Sheen för en "gammal drottning" och Rihannas nya header visar Charlie Sheen slarvigt inmonterad framför Rihanna med ett autografblock i högsta hugg. 

Burn...

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela