Söndag 13 Jun
Stockholm

Grått, regnigt, deppigt och oglammigt – Kim hatade sin smekmånad

Här på slottet Oliver Castle nära Limerick, Irland, så bodde paret. Det var en veritabel mardröm för Kim som inte alls gillade det leriga och grå Irland.
1 av 4
Här på slottet Oliver Castle nära Limerick, Irland, så bodde paret. Det var en veritabel mardröm för Kim som inte alls gillade det leriga och grå Irland. Foto: Vantagenews
Glada miner när paret shoppade loss i Prag efter vistelsen i Irland.
2 av 4
Glada miner när paret shoppade loss i Prag efter vistelsen i Irland. Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews
Kim och Kanye strosar på gatorna i Prag.
3 av 4
Kim och Kanye strosar på gatorna i Prag. Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews
Kim landade i New York tidigare idag.
4 av 4
Kim landade i New York tidigare idag. Foto: Stella Pictures / Vantagenews.co.uk

Efter det lyxiga bröllopet i Italien och festligheterna i Frankrike så åkte Kim och Kanye på smekmånad till Irland. En dålig idé, skulle det visa sig.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Instagramspecial: Kim och Kanyes bröllopshelg i bilder

Gästerna, menyn och klänningen med stort K. Se bilderna från Kim och Kanyes bröllop.  

Efter att Kim Kardashian, 33, och Kanye West, 36, gifte sig med varandra förra helgen så gissade nog många att paret skulle ge sig ut på en storslagen smekmånad

Kanye trodde att han hade kommit på en galant gåva till sin hustru när han överraskade henne med en resa till det gröna Irland. Allt eftersom att Kim blev förtjust i Irland år 2012, när Kim hälsade på Kanye under hans turné som då gjorde ett nedslag där. 

Hatade regniga Irland

Men när det vankades smekmånad i Irland blev det sura miner från Kim. Enligt en källa till Daily Mail var Kim besviken på Kanyes idé om en smekmånad i regniga Irland, och hon övertalade även Kanye att åka hem tidigare. 

– Hur paret hamnade i deppiga Portlaoise är ett mysterium för mig. Det består av platta slätter, arbetarklass-byar och väldigt lite att skriva hem om, säger en irländsk källa till Daily Mail. 

Cyklade i lera och terräng 

– De skippade dessutom turistattraktionerna, och istället cyklade de i lerig terräng i bergen norr om Cork. Det kunde knappast ha varit särskilt romantiskt – framförallt inte med två livvakter i släptåg, säger källan vidare. 

Slutet gott 

– Kims tanke om att ha kul är att klä upp sig och gå på fantastiska restauranger och shoppa tills hon storknar i Europas lyxigaste butiker. Inte luffa runt på landet, fortsätter källan. 

Som tur är fick Kim senare som hon ville, och Kim och Kanye åkte till Prag där det väntade shopping och lyxiga restauranger, skriver Daily Mail.  

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela