Ännu en modell träder fram: Terry tryckte sin penis mot min kind

- 17/06/2014, 14:51
Terry Richardson har fotograferat några av världens mest kända personer.
1 av 6

Terry Richardson har fotograferat några av världens mest kända personer.

Här tillsammans med Lindsay Lohan.
2 av 6

Här tillsammans med Lindsay Lohan.

DR / DR

Terry och Lady Gaga.
3 av 6

Terry och Lady Gaga.

Camera News

Terry och Jared Leto är vänner privat.
4 av 6

Terry och Jared Leto är vänner privat.

Stella Pictures / David Tonnessen, PacificCoastNews.com

Terry och Kate Moss på partaj i mars 2014.
5 av 6

Terry och Kate Moss på partaj i mars 2014.

FameFlynet / VEEREN / BESTIMAGE

6 av 6

Stella Pictures / Wyters Alban

Nya anklagelser riktas mot kändisfotografen Terry Richardson. – Han slog sin penis mot mitt ansikte, berättar modellen.

Stjärnfotografen Terry Richardson, 48, har tidigare anklagats av flera olika kvinnor för att ha utsatt dem för sexuella trakasserier och övergrepp. Han har tidigare anklagats för att ha onanerat på modeller, fått utlösning i en kvinnas ansikte, velat göra mens-te av en tjejs tampong och ska ha slickat en modell i rumpan.

"Häxjakt"

Terry själv förnekar att något skulle ha inträffat. I mars tidigare i år skrev han ett öppet brev till New York Post, där han försvarade sig. Terry själv kallar det för en "häxjakt". Anklagelserna kallade han då för "falska och hatfulla".

"Ta av tröja och behå"

Nu träder ännu en kvinna fram och berättar om sin mardrömsupplevelse med Richardson. Hon heter Anna, och träffade Terry på en restauranginvigning år 2008 och blev inbjuden till en spontan fotografering i hans studio i närheten. Fotograferingen började med porträttbilder där hon fick göra "roliga grimaser", och sedan blev hon ombedd att ta av sig sin tröja och behå. 

"Halvhård penis mot kinden"

Hon klädde av sig och poserade hukande på golvet. 

– Sedan, plötsligt, så kände jag en penis på ena sidan av ansiktet. Terry Richardsons halvhårda penis var tryckt mot min kind, och han slog den mot mitt ansikte. Han tryckte den mot mina läppar. Han ville uppenbarligen att jag skulle suga av honom, och han ville dokumentera det hela med kameran, skriver Anna i ett öppet brev till Jezebel.  

"Kanske låter patetiskt"

Anna hittade på en ursäkt och lämnade fotograferingen. 

– Jag ville berätta det direkt därefter. Det kanske låter patetiskt, men jag trodde inte att någon skulle bry sig om en icke-modell får en penis i ansiktet. Framförallt inte när det är en känd fotografs penis mitt i ansiktet, och dessutom utan några som helst bevis, skriver Anna vidare.