Tjejerna innan de blev osams.
1 av 2
Tjejerna innan de blev osams. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Paris och Kim sågs alltid ute tillsammans.
2 av 2
Paris och Kim sågs alltid ute tillsammans. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Nu är Kim och Paris sams igen – festade loss på partyön Ibiza

De före detta BFF:sen har nu blivit sams igen!


HOLLYWOOD. Paris Hilton, 33, och Kim Kardashian, 33, verkar ha lagt allt gammalt groll bakom sig. I fredags återförenades duon på Ibiza för att fira gemensamma vännen, Riccardo Tisci, på hans 40-årsdag, skriver Daily Mail.

"Fantastisk resa"

Kim lade upp en bild på Instagram på sig själv skrattandes med Paris tillsammans med bildtexten "Minns första gången vi åkte till Ibiza i 2006! @parishilton det var så roligt att träffa dig! Älskar det lol".

Paris hakade snabbt på och lade upp samma bild med texten "Så roligt tillsammans med @KimKardashian den här helgen. Första gången på ön var vi här tillsammans. En sådan fantastisk resa! Helt underbart att hänga igen med dig också vackraste".

Blev mer känd

Kim och Paris är barndomsvänner och Kim var dessutom Paris personliga assistent under en kortare tid. Dock blev vänskapen lidande när Kim började bli mer känd än Paris, skriver Daily Mail.

Vännerna slutade umgås helt när Paris, i en intervju, sa att Kims rumpa "såg ut som keso intryckt i en skräppåse", skriver Perez Hilton.

Men nu verkar tjejerna ha återförenats.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

1 timme sedan

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

2 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

2 timmar sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

2 timmar sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

2 timmar sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

2 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.