Saldana stöttar Britney.
1 av 5
Saldana stöttar Britney. - Foto: Stella Pictures
Saldana berättade att Spears var en av de mest ödmjuka människorna.
2 av 5
Saldana berättade att Spears var en av de mest ödmjuka människorna. - Foto: Photoshot / Stella Pictures
Spears tog emot kärleken.
3 av 5
Spears tog emot kärleken. - Foto: FameFlynet / FameFlynet
Tjejerna var båda med i filmen Crossroads.
4 av 5
Tjejerna var båda med i filmen Crossroads. - Foto: Paramount pictures / Stella Pictures
Bilden som Spears lade upp på Instagram.
5 av 5
Bilden som Spears lade upp på Instagram. - Foto: Paramount pictures / Stella Pictures

Skådisen försvarar Britney Spears: "Hon är en ödmjuk person"

Skådisen Zoe Saldana rycker ut och försvarar Britney Spears – här talar vi om vänskap.


Rösten bakom Britney?

Myah Marie låter läskigt lik stjärnan – nu hävdar pappan att det faktiskt är hon som sjunger de berömda låtarna.

HOLLYWOOD. Skådisen Zoe Saldana, 36, och popikonen Britney Spears, 32, träffades för första gången när de båda medverkade i filmen Crossroads där Saldana spelade Spears bästis.

Nyligen var Saldana med i en pratshow och ryckte ut till Spears försvar när ett fan ställde en fråga, skriver Entertainment News.

– Jag har enormt mycket respekt för Britney Spears. Jag har alltid sagt det och jag kommer att fortsätta säga det: Hon var den stora, stora stjärnan, som jag mötte när jag började jobba i Hollywood, som var så ödmjuk och oavsett vad som hände i hennes egna liv så var hon aldrig dryg, sa Saldana.

"Coolt att dissa Britney"

Hon fortsatte:

– Hon var den enda popstjärnan på den tiden – och jag kan nämna många andra berömda personer som är mer kända än Britney och som tog sig dit de är idag genom att hata på Britney, eftersom det på den tiden var coolt att dissa henne – och Britney gjorde aldrig så.

"Skämmas ihjäl"

I somras läckte Spears senaste låt "Alien" ut där hon fick mycket kritik för sin röst – något som Saldana försvarade henne för.

– Ja, det är väldigt elakt eftersom jag är rätt så säker på att 80 procent av alla våra artister skulle skämmas ihjäl om de togs på bar gärning när de sjöng utan Auto-Tune.

Det tog inte lång tid innan Spears besvarade Saldanas kärlek.

Hon lade upp en bild från filmen på Instagram med bildtexten: "@ZoeSaldana är verkligen den sötaste. Har inget annat än fina minnen från när jag jobbade med henne", skriver Entertainment News.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

1 timme sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.