Tisdag 21 Sep
Stockholm

Här köper Kim Kardashians mamma marijuana – och blir hög som ett hus

Kris Jenner och hennes mamma MJ mumsade marijuana.
Kris Jenner och hennes mamma MJ mumsade marijuana. Foto: Stella Pictures / David Tonnessen/Anthony Monterotti

Kim Kardashians mamma Kris Jenner bestämde sig för att röka marijuana.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kim Kardashians mamma Kris Jenner, 58, har haft ont i sin nacke i flera år. Nyligen fick Kris nog av smärtorna och beslöt sig för att gå till läkaren och få marijuana utskrivet av en läkare 

Köpte leopardmönstrad pipa

I det senaste avsnittet av "Keeping up with the Kardashians" ser vi hur Kris först skyller på sin mamma MJ, 78, och säger att marijuanan egentligen är till henne. MJ har nämligen haft smärtor i ryggen under en längre tid, och Kris tror att marijuana kan lindra hennes ryggont. 

Så Kris hamstrar på med marijuana – både till sig själv och till sin mamma. Kris slår dessutom till på en leopardmönstrad pipa och en matchande ask att förvara marijuanan i. 

Smaskar marijuanagodis

När Kris sedan kommer hem och ska röka på så upptäcker hon att MJ redan har ett lager marijuana i form av godisbjörnar som innehåller marijuana. MJ hade nämligen även hon ett recept på marijuanan, skriver Hollywoodlife.com.  

Munchies och sura miner

Därefter börjar Kris och MJ smaska på marijuanagodiset och blir rejält påverkade. Kris och MJ skrattar mycket och drabbas sedan av muchies. Just när tjejerna äter mängder av härliga snacks så gör glädjedödaren, tillika Kris Jenners make, Bruce Jenner entré i rummet. 

Både Kris och MJ får en utskällning av Bruce som tycker att mor och dotter är oansvariga, men Kris och MJ struntar i hans sura miner och bestämmer sig istället för att ha en dansfest.

Se videon här:

Kommentera
Kopiera länk
Dela