Se alla kandidater i bildspelet här – klicka på pilarna.
Se alla kandidater i bildspelet här – klicka på pilarna. - Foto: missbumbumbrasil.com.br. Bilden är ett montage.

De tävlar om att bli årets fröken rumpa

27 kandidater tävlar om att vinna titeln "Miss Bumbum" i den brasilianska skönhetstävlingen som bara fokuserar på en enda sak: rumpan.


Hon har Instagrams mest gillade rumpa

Rihanna är bara en av de två miljoner människor som dagligen följer den här tjejens inspirerande träningsresa på Instagram.

Läs mer om Jen Selters träningsresa. 

Varje år äger skönhetstävlingen Miss Bumbum rum i Brasilien. 27 olika kandidater tävlar för sin hemort, och under veckan presenterades alla deltagare. 

Fram till i november kan brasilianare rösta fram 15 finalister till den stora finalen. I år är det dessutom första gången som ett tvillingpar tävlar samtidigt. Rafaella och Graziella Fornazieri representerar sina hemorter Alagoas och Ácre, skriver Huffington Post. 

"Det är mycket jobb"

Förra året vann Dai Macedo tävlingen. Macedos bakdel mäter 106 centimeter, och det ligger hårt arbete bakom den välsvarvade figuren. 

– Det är mycket jobb, det handlar om att vara hängiven. Jag gick inte ut och festade på nattklubbar, åt inget godis och gick till gymmet på lördagar och söndagar, sa Macedo till Agence France-Presse då, skriver Huffington Post.  

Förutom äran vinner årets Miss Bumbum 150 000 kronor. 

Se årets tävlande i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!