Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför försökte de mörda Chris Brown

Chris Brown klarade sig utan en skråma.
1 av 2

Chris Brown klarade sig utan en skråma.

Stella Pictures / Mandatory Byline: Juan Rico/FAME

Värre var det för Suge Knight, som sköts sex gånger.
2 av 2

Värre var det för Suge Knight, som sköts sex gånger.

Stella Pictures / RA, PacificCoastNews

Nöje | 25/08/2014 12:13

Chris Brown har gjort sig ovän med ett gäng.

Det var i söndags som r 'n b-stjärnan Chris Brown, 25, arrangerade en fest inför MTV:s VMA-gala. Browns fest ägde rum på nattklubben 1Oak i Hollywood – men det blev allt annat än roligt. 

Sköts sex gånger 

Under kvällen försökte nämligen några personer att döda Chris Brown. Som Nyheter24 skrev under gårdagen så blev tre personer skottskadade, och skivbolagsbossen Suge Knight, som var på plats, blev skjuten sex gånger. 

Knight träffades av en kula i armen, och de andra fem kulorna tog han i magen. På sjukhuset lyckades läkarna plocka ut tre kulor från hans kropp, och de andra tre sköts rakt igenom honom. Knight vårdas just nu på sjukhus, och hans tillstånd beskrivs som stabilt. En annan person blev skjuten i huvudet, och dennes tillstånd är kritiskt. 

Pressad på pengar 

Nu avslöjar en källa för Mediatakeout.com upprinnelsen till skottdramat. 

– Sedan Chris lämnade rehab så har han ändrat sin livsstil och lämnat sin tidigare vänskapskrets. Chris brukade hänga med en del gängmedlemmar som var riktigt läskiga. När han lämnade rehab så bröt han kontakten med dem, och de är upprörda över det, avslöjar en källa för Mediatakeout.com.  

Enligt källan har gängmedlemmarna försökt att pressa Brown på pengar i flera veckor. 

– Det var hans före detta homies som sköt. Och de försökte träffa Chris, avslutar källan.