Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Om kvinnan går upp 90 kilo och mannen vill ha en smal fru – vad ska mannen göra?"

- 26/08/2014, 11:59
Mariah Carey och Nick Cannon går skilda vägar.
1 av 2

Mariah Carey och Nick Cannon går skilda vägar.

PacificCoastNews / Wagner Az

Paret under lyckligare tider.
2 av 2

Paret under lyckligare tider.

FameFlynet / Girlie/FAMEFLYNET PICTURES

Nick Cannons pappa tar bladet från munnen.

För knappt en vecka sedan stod det klart att äktenskapet mellan Mariah Carey, 45, och Nick Cannon, 33, är över. Enligt Tmz.com har Cannon skrivit på ett kontrakt som gör att han inte får nämna något om parets uppbrott och relation. 

Men det hindrade inte Cannons pappa James Cannon från att skriva ett minst sagt märkligt inlägg på sin Facebook

"Om mannen inte tål att ha sex med henne – vad ska kvinnan göra?"

– Här är något att prata om. Om en mans hustru älskar att ha sex men mannen inte tål att ha sex med henne. Vad ska kvinnan göra? Om mannen säger att de inte ska ljuga för varandra, och hans fru ljuger hela tiden – vad ska mannen göra? Om kvinnan går upp 90 kilo och mannen vill ha en smal fru – vad ska mannen göra? Om mannen säger att hon inte ska göra abort – men hon gör det ändå, vad ska mannen göra då? Om mannen vill ha tio barn och hans fru bara vill ha två barn – vad ska mannen göra då?, skrev Cannons pappa. 

"Förlåt mig"

Men nu tar Cannons pappa avstånd från det kryptiska meddelandet, och menar att det har tagits ur sitt sammanhang. Han hävdar att inlägget är taget från hans bok "The Calling" som han publicerade år 2011. 

– Snälla förlåt mig till de som har missförstått mitt inlägg, säger James Cannon till Radaronline.com.