Mariah Carey och Nick Cannon går skilda vägar.
1 av 2
Mariah Carey och Nick Cannon går skilda vägar. - Foto: PacificCoastNews / Wagner Az
Paret under lyckligare tider.
2 av 2
Paret under lyckligare tider. - Foto: FameFlynet / Girlie/FAMEFLYNET PICTURES

"Om kvinnan går upp 90 kilo och mannen vill ha en smal fru – vad ska mannen göra?"

Nick Cannons pappa tar bladet från munnen.


För knappt en vecka sedan stod det klart att äktenskapet mellan Mariah Carey, 45, och Nick Cannon, 33, är över. Enligt Tmz.com har Cannon skrivit på ett kontrakt som gör att han inte får nämna något om parets uppbrott och relation. 

Men det hindrade inte Cannons pappa James Cannon från att skriva ett minst sagt märkligt inlägg på sin Facebook

"Om mannen inte tål att ha sex med henne – vad ska kvinnan göra?"

– Här är något att prata om. Om en mans hustru älskar att ha sex men mannen inte tål att ha sex med henne. Vad ska kvinnan göra? Om mannen säger att de inte ska ljuga för varandra, och hans fru ljuger hela tiden – vad ska mannen göra? Om kvinnan går upp 90 kilo och mannen vill ha en smal fru – vad ska mannen göra? Om mannen säger att hon inte ska göra abort – men hon gör det ändå, vad ska mannen göra då? Om mannen vill ha tio barn och hans fru bara vill ha två barn – vad ska mannen göra då?, skrev Cannons pappa. 

"Förlåt mig"

Men nu tar Cannons pappa avstånd från det kryptiska meddelandet, och menar att det har tagits ur sitt sammanhang. Han hävdar att inlägget är taget från hans bok "The Calling" som han publicerade år 2011. 

– Snälla förlåt mig till de som har missförstått mitt inlägg, säger James Cannon till Radaronline.com.  

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.