Ciara blev lite chockad.
1 av 4
Ciara blev lite chockad. - Foto: Stella Pictures / CVS / Veeren / Bestimage
När galningen kastade av sig kappan och poserade i stringkalsonger bakom Ciara.
2 av 4
När galningen kastade av sig kappan och poserade i stringkalsonger bakom Ciara. - Foto: Stella Pictures / CVS / Veeren / Bestimage
Seiduk har tidigare attackerat Kim Kardashian.
3 av 4
Seiduk har tidigare attackerat Kim Kardashian. - Foto: Stella Pictures / CVS / Veeren / Bestimage
Den franska polisen säger till Tmz.com att de inte kommer att anmäla Seiduk.
4 av 4
Den franska polisen säger till Tmz.com att de inte kommer att anmäla Seiduk. - Foto: Stella Pictures / CVS / Veeren / Bestimage

Ciara attackerad av galning i stringkallingar

Normalt.


Det var för knappt en vecka sedan som Kim Kardashian attackerades på modeveckan i Paris. Då gick kändis-stalkern Vitalii Sediuk till attack mot Kim och tacklade nästan nere henne på marken. 

Sediuk har tidigare gett sig på stjärnor som Leonardo DiCaprio, Will Smith och Brad Pitt.

Under gårdagen var det dags igen. Då gick Sediuk – som onekligen verkar ha både för mycket fritid och en skruv lös – till attack mot sångerskan Ciara, som befinner sig i Paris för att gå på modeveckan. 

Utanför Valentinos visning så stegade Sediuk – klädd i en trenchcoat – fram till Ciara för att trycka hennes hand. Och vips åkte kappan av och till allas förskräckelse visade det sig att Sediuk bara var klädd i ett par minimala stringkalsonger och en liten guldjacka under kappan. 

Se klippet här: 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Harry Styles stalker får fängelse

3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.