Stephen Collins erkände allt för sin ex-hustru.
1 av 2
Stephen Collins erkände allt för sin ex-hustru. - Foto: Stella Pictures / Juan Rico/Fame Pictures
Stephen Collins spelade pastor i serien "7th heaven".
2 av 2
Stephen Collins spelade pastor i serien "7th heaven". - Foto: Stella Pictures / Danny Feld

"7th heaven"-stjärnan fantiserade om oralsex med sin bebis

I teverutan spelade Stephen Collins pastor och pappa. Men bakom kulisserna dolde sig en annan verklighet.


Mer om Collins

Stephen Collins är mest känd för sin roll i "7th heaven" men har även varit med i filmer som "Blood diamond" och"Alla presidenternas män".

Igår skrev Nyheter24 om hur Stephen Collins, 67, som spelade pastor och pappa i teveserien "7th heaven" har erkänt för sin före detta hustru att han har förgripit sig på barn – och hans bekännelse finns inspelad på band.  

Sparkad från jobb

Samma dag som den fruktansvärda nyheten nådde omvärlden så sparkades Collins från alla sina jobb. En tevekanal har helt strukit "7th heaven" från sin tablå, och Collins har dessutom förlorat sin roll i den kommande filmen "Ted 2".

Fantiserade om oralsex med sin bebis 

Collins pedofilskandal verkar dessutom bara växa. Enligt Collins ex-fru Faye Grant så anade hon oråd redan för fjorton år sedan. I ett mejl som Grant skickade till Collins för ett år sedan skriver hon: 

– Det du sa precis innan jag skulle föda vår dotter – att du hoppades att vi inte skulle få en son eftersom du inte visste om du skulle kunna hålla dig från att ha barnets penis i din mun – ja, det borde ha fått mig att förstå hur sjuk du var. Jag borde ha följt min magkänsla då och sparkat ut dig med huvudet före, skriver Grant i mejlet, uppger Tmz.com.  

Advokaten: Hon försöker pressa Collins på pengar 

En källa nära Collins säger dock att mejlet aldrig har existerat, och Collins advokat Mark Vincent Kaplanhävdar att Collins ex-fru har försökt pressa hans klient på pengar i flera år, genom att använda sig av det inspelade erkännandet, skriver Tmz.com. 

/
1
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!