Beyoncé är ett stort fan av Topshop.
1 av 2
Beyoncé är ett stort fan av Topshop. - Foto: CF / CF
Här poserar hon i en t-shirt från Topshop.
2 av 2
Här poserar hon i en t-shirt från Topshop. - Foto: CF / CF

Nu gör Beyoncé sportkollektion för Topshop

Beyoncé och Topshop gör streetwear-kollektion tillsammans.


Tog privatplan – för att shoppa på Topshop

Beyoncé tog privatplan för att shoppa i sin favoritbutik.

Läs mer här. 

Superstjärnan Beyoncé och Topshop-chefen Sir Philip Green har slagit sina smarta huvuden samman och satsar på att skapa en klädkollektion för Topshop, och har registrerat namnet Parkwood Topshop Athletic Ltd.

Danskläder och skor 

Enligt Vogue kommer kollektionen att innehålla allt från accessoarer via skor till danskläder. 

– Jag kan inte tänka mig en bättre partner för att utveckla Parkwood-affären. Jag har alltid älskat Topshop för deras modekredd och framåtanda. Att jobba med ett utvecklingsteam för att skapa en funktionell klädkollektion är spännande, och jag ser fram emot att delta på alla sätt i det här partnerskapet, säger Beyoncé i ett uttalande, skriver Vogue.  

I butik nästa höst 

Green förtydligar att det handlar om ett seriöst partnerskap och inte bara ett "samarbete med en kändis". 

– Vi har tittat hur de modeinspirerade fitnesskläderna utvecklas, och vet att det är något som ligger våra kunder varmt om hjärtat. Att skapa ett partnerskap med Beyoncé, som är en av världens mest hårt arbetande och talangfulla människor i världen, och som spenderar flera timmar av sitt liv för att dansa och träna, ger oss en unik chans att utveckla den här kategorin. Att vara partner med Beyoncé och hennes team, som är otroligt kreativa, entusiastiska och energiska är inspirerande för alla oss på Topshop. Vi har mycket att jobba med på bara under ett år, men vi är alla redo för utmaningen, och ser fram emot att leverera sportigt streetwear på ett spännande sätt, säger Green till Vogue.

Den första kollektionen beräknas finnas i butik hösten 2015. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

2 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.