Robert Downey Jr hälsade på den kvinnliga programledaren på ett minst sagt udda sätt.
1 av 3
Robert Downey Jr hälsade på den kvinnliga programledaren på ett minst sagt udda sätt. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Lorraine Kelly, 54.
2 av 3
Lorraine Kelly, 54. - Foto: Stella Pictures / Palace Lee, PacificCoastNews.com
Robert Downey Jr betedde sig udda innan intervjun.
3 av 3
Robert Downey Jr betedde sig udda innan intervjun. - Foto: Stella Pictures / Alessia Paradisi

Robert Downey Jr till programledaren: Schyssta tuttar!

Publicerades: 10 Nov 2014, 14:05

Robert Downey Jr gav programledaren en chock.


Skådespelarstjärnan Robert Downey Jr, 49, kanske borde lära sig lite hyfs. När Robert gästade journalisten Lorraine Kellys talkshow så var det inte direkt väder och vind som han använde som ice breaker. 

– Robert var inte riktigt sig själv. Han in i studion och såg riktigt sliten ut. Han hade inga skor på sig och vandrade runt lite innan han satte sig ner, tittade på mig och sa "hej, snygga tuttar", berättar Lorraine Kelly, 54. 

– Det hade kunnat vara värre. Han hade kunnat säga "åh, jag gillar dom inte". Det är en knepig sak att svara på, fortsätter Kelly, skriver Daily Mail. 

/
Relaterat
Senaste nytt

Legendariska Iron Maiden intog Sweden Rock

igår 22:24

Carolina Gynning visar upp sin stora tatuering på ryggen

igår 15:52
Att Carolina Gynning har en rad gaddar är någonting de flesta vet om. Men tatueringen hon har på ryggen är det inte många som sett.

Juilliard sparkar tidigare chef

igår 15:20
Juilliard School i New York, en av världens mest kända musikhögskolor, har sparkat en tidigare chef efter anklagelser om sexuella trakasserier. Mannen hade under 25 år en ledade position på skolan.

Därför känner du igen lyxvillan i Netflix-serien "Barracuda Queens"

igår 14:19
Barracuda Queens, som baseras på verkliga händelser, gör succé på Netflix. Tycker du kanske att karaktären Amina Khalils hus ser bekant ut? Det finns en förklaring till det.

Norska Melodifestivalen bjuder in släppta låtar

igår 13:58
Inför Melodifestivalen 2024 inför Norge en stor regeländring: Alla norska låtar utgivna efter 1 september i höst får tävla. Det betyder att även musik som redan har nått publiken kan vara med.

Domstol: Krim-guld ska skickas till Kiev

igår 13:30
Högsta domstolen i Nederländerna har beslutat att en ovärderlig guldskatt från Krimhalvön ska lämnas till Ukraina. Precis innan Ryssland annekterade Krimhalvön 2014 lånades guldskatten, "Det skytiska guldet", ut till Allard Pierson Museum i Amsterdam. Såväl Ukraina som fyra olika museer på det ockuperade Krim har sedan gjort anspråk på skatten under en diskussion som pågått under tio år. Men skatten ska till Kiev och till den ukrainska staten – inte till Krim, enligt beslut i Högsta domstolen i Nederländerna.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.