Hiphopstjärnan 2 Chainz gästade programledaren Nancy Grace för att debattera marijuana.
1 av 3
Hiphopstjärnan 2 Chainz gästade programledaren Nancy Grace för att debattera marijuana.
2 Chainz behöll sig lugn.
2 av 3
2 Chainz behöll sig lugn. - Foto: Stella Pictures / FPA/FAMEFLYNET PICTURES
Lite sämre gick det för Nancy Grace.
3 av 3
Lite sämre gick det för Nancy Grace. - Foto: Stella Pictures / BlackPanther

Se hiphopstjärnan debattera marijuana med skrikande programledare

Ett stycke modern tevehistoria.


Efter att ett videoklipp började spridas på en mamma som ger sin 2-åriga dotter marijuana så blossade en hetsig debatt upp. Det tog programledaren och tevepersonligheten Nancy Grace till vara på. Under tisdagen bjöds hiphopstjärnan 2 Chainz, eller Tauheed Epps som han egentligen heter, in för att debattera legaliseringen av marijuana i Nancy Graces teveprogram.

Nancy anser att 2 Chainz är en dålig förebild för sina unga fans och undrar varför han som är så välutbildad och smart är för legalisering av marijuana. 

 

Det som börjar som en lugn och civiliserad debatt spårar sedan ut till vad som närmast liknar en parodi där Nancy skriker, avbryter och verkar få ett slags sammanbrott. Samtidigt är 2 Chainz lugn som en filbunke. 

"Det var nog en fejk-Rolex"

Debatten har redan blivit ett hett ämne på både Reddit och på New York Magazine, som kallar debatten för "lika fantastisk som det låter". 

Efteråt använde sig 2 Chainz av Twitter för att tacka Nancy för en god debatt. Nancy svarade att hon ska snacka 2 Chainz ur den här marijuana-grejen, och tillade att han nog bar en fejkad Rolex-klocka i sändning. 

 

Vem går segrande ur debatten? Avgör själv:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.