Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Se hiphopstjärnan debattera marijuana med skrikande programledare

- 14/01/2015, 12:58
Hiphopstjärnan 2 Chainz gästade programledaren Nancy Grace för att debattera marijuana.
1 av 3

Hiphopstjärnan 2 Chainz gästade programledaren Nancy Grace för att debattera marijuana.

2 Chainz behöll sig lugn.
2 av 3

2 Chainz behöll sig lugn.

Stella Pictures / FPA/FAMEFLYNET PICTURES

Lite sämre gick det för Nancy Grace.
3 av 3

Lite sämre gick det för Nancy Grace.

Stella Pictures / BlackPanther

Ett stycke modern tevehistoria.

Efter att ett videoklipp började spridas på en mamma som ger sin 2-åriga dotter marijuana så blossade en hetsig debatt upp. Det tog programledaren och tevepersonligheten Nancy Grace till vara på. Under tisdagen bjöds hiphopstjärnan 2 Chainz, eller Tauheed Epps som han egentligen heter, in för att debattera legaliseringen av marijuana i Nancy Graces teveprogram.

Nancy anser att 2 Chainz är en dålig förebild för sina unga fans och undrar varför han som är så välutbildad och smart är för legalisering av marijuana. 

 

Det som börjar som en lugn och civiliserad debatt spårar sedan ut till vad som närmast liknar en parodi där Nancy skriker, avbryter och verkar få ett slags sammanbrott. Samtidigt är 2 Chainz lugn som en filbunke. 

"Det var nog en fejk-Rolex"

Debatten har redan blivit ett hett ämne på både Reddit och på New York Magazine, som kallar debatten för "lika fantastisk som det låter". 

Efteråt använde sig 2 Chainz av Twitter för att tacka Nancy för en god debatt. Nancy svarade att hon ska snacka 2 Chainz ur den här marijuana-grejen, och tillade att han nog bar en fejkad Rolex-klocka i sändning. 

 

Vem går segrande ur debatten? Avgör själv: