Taylor Swift svarade sitt fan som varje dag blir utsatt för mobbning.
1 av 3
Taylor Swift svarade sitt fan som varje dag blir utsatt för mobbning. - Foto: Stella Pictures / KM/FAMEFLYNET PICTURES
Stjärnan gav pepp och goda råd.
2 av 3
Stjärnan gav pepp och goda råd. - Foto: Stella Pictures / Jeffrey Mayer
Taylor Swift.
3 av 3
Taylor Swift. - Foto: Stella Pictures / JIM RUYMEN

Läs Swifts fantastiska svar till sitt fan som utsätts för mobbning

Taylor Swift har ett hjärta av guld.


Superstjärnan Taylor Swift, 25, är extremt snäll mot sina fans. Det var för bara någon vecka sedan som hon betalade av ett fans alla studielån, och hon tog ett annat fan i försvar när denne blev utsatt för ett elakt nättroll.

Och just när man inte trodde att Taylor kunde bli mer omtänksam så hjälper hon ännu ett av sina fans, som blir utsatt för mobbing, skriver Buzzfeed. 


"Jag blir mobbad varje dag"

Caillou Pettis heter killen som i ett Tumblr-inlägg beskrev sin smärtsamma vardag.

– Jag blir mobbad varje dag. En av de största anledningarna till att jag blir mobbad och är på grund av mitt namn. Jag har blivit slagen på grund av mitt namn. Jag blir också mobbad för att jag är så smal, men jag är stolt över att vara smal. Jag gillar mitt utseende. Om människor inte gillar hur jag ser ut så borde de inte mobba mig, skrev Pettis.

Taylors svar lämnar inte ett öga torrt.

– Hej kompis, jag blev riktigt chockad när jag hörde att du mobbades på grund av ditt namn för det första jag tänkte när jag såg ditt namn var "wow,  Caillou är ett så coolt namn". Ärligt, jag tycker att det är coolt för att det är annorlunda. Och här ligger problemet: du kommer alltid att kritiseras, retas och mobbas för sådant som gör dig annorlunda. Men oftast är det just de saker som gör att du skiljer dig från mängden, skriver Taylor.

Hon har även bra råd till sitt stora fan.

"Ge dig själv en stor applåd"

– De saker som du trodde var dina svagheter kommer en dag att bli dina styrkor. Så om de säger att du är konstig, störig eller för lite så och för mycket så, så är det för att du hotar dom. Du kanske hotar dom för att du inte är normen. Och om du inte är som alla andra – ge dig själv en stor applåd.
Jag tror att du ser bra ut precis som du är. Ingen har rätt att kritisera dig för hur din kropp ser ut, men det kommer de göra. Snälla gör mig den här tjänsten: Släpp inte in deras fula ord i ditt vackra sinne, skriver Taylor i sitt svar.


"Jag är stolt över dig"

Att Pettis blir mobbad och slagen ser inte Taylor på med blida ögon. Hennes uppmaning om det händer igen är att ringa polisen och anmäla.

– Om någon slår dig igen, ring polisen och anmäl det för det är ett överfall. Jag är allvarlig. Det finns inget direkt straff för mobbning med ord (förutom karma) men ingen ska slå dig. Någonsin. Tack för att du berättar din historia, och för att du är så stark. Jag är stolt över dig, Caillou Pettis, avslutar Taylor.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Harvard tar bort bok med människoskinn

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

3 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.