– Har fighters någon typ av bakgrund som inom psykisk ohälsa och sedan testar positivt för steoider så ska de inte ha chansen att bli proffs. Vi behöver fler män som ställer sig emot detta och slutar upp med att klandra offret, sa Jenna.
– Har fighters någon typ av bakgrund som inom psykisk ohälsa och sedan testar positivt för steoider så ska de inte ha chansen att bli proffs. Vi behöver fler män som ställer sig emot detta och slutar upp med att klandra offret, sa Jenna. - Foto: Stella Pictures

Porrstjärnan på väg tillbaka efter mardrömmen

Christy Mack har skaffat sig en helt ny look efter den hemska händelse hon utsattes för förra året.


Det var den 8 augusti som MMA-stjärnan War Machine, eller Jonathan Koppenhaver som han egentligen heter, gick till brutal attack mot sin ex-flickvän, porrstjärnan Christy Mack.

Misshandeln resulterade i 18 brutna ben i ansiktet, punkterad lever, ett brutet revben och flera utslagna tänder.

– Han tryckte in kniven i mig på flera olika ställen. Han tryckte kniven i min hand, mitt öra och i mitt huvud. Han rakade även av en del av mitt hår med den slöa kniven. Jag trodde att jag skulle dö. Han har misshandlat mig förut men aldrig så här illa, skrev Mack själv på Twitter.


Bildkälla: Instagram

Lyckades rymma

Enligt Mack tog Koppenhaver även hennes mobiltelefon och ställde in alla hennes planer för helgen – allt så att ingen av hennes vänner skulle oroa sig över henne.

– Han sa att han skulle våldta mig, men blev besviken på sig själv när han inte kunde få erektion. Sedan lämnade han mig blödande på golvet och gick ut till köket. Jag hörde hur han rotade genom mina lådor, och antog att han skulle hitta en ny, vassare kniv för att döda mig. Jag sprang ut genom bakdörren och sprang runt, naken, och knackade på flera dörrar. Till slut öppnade en granne och jag kördes till sjukhuset, skriver hon vidare, via Gawker.


Bildkälla: Instagram

Angreps på sociala medier

Sorgligt nog blev Mack påhoppad på sociala medier där onda tungor påstod att hon förtjänat misshandeln på grund av yrket som porrstjärna. Någon som snabbt gick ut i tv och stöttade sin vän var kollegan Jenna Jameson.

– Att säga att man förtjänar en misshandel på grund av yrket som porrstjärna är som att säga att en tjej med kort kjol förtjänar att bli våldtagen. Det är pinsamt, sa Jenna i direktsändning. Hon fortsatte med att kommentera sporten MMA i sin helhet:

– Har fighters någon typ av bakgrund av psykisk ohälsa och sedan testar positivt för steroider så ska de inte ha chansen att bli proffs. Vi behöver fler män som ställer sig emot detta och slutar upp med att klandra offret, sa Jenna.


Bildkälla: Stella Pictures

Mack is back

Efter många omgångar av rekonstruktiv kirurgi, rehabilitering och tandläkarbesök är Mack nu tillbaka. Hon har även genomgått en make over då hon snaggat av sin mohawk-frisyr och kör numera snagg. På sin Instagram skrev Mack att hon inte kommer att tolerera några negativa kommentarer om sin nya look.


Bildkälla: Instagram

– Det här är min snaggade skalle. Det var såhär min mohawk startade när jag fyllt 18. Vissa kommer älska, andra kommer hata – precis som med min mohawk. Men kom ihåg att all negativitet kommer att blockeras då jag är trött på att läsa bullshit.

Mack is Back!

Se fler bilder i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.