Lördag 8 Maj
Stockholm

Kanyes dator stulen – nu ryktas KimYes sexfilm vara på vift

En sexfilm ryktas vara på vift. Så här såg det ut när Kim Kardashian och hennes dåvarande pojkvän Ray J gjorde en sexfilm år 2007.
1 av 3
En sexfilm ryktas vara på vift. Så här såg det ut när Kim Kardashian och hennes dåvarande pojkvän Ray J gjorde en sexfilm år 2007. Foto: PacificCoastNews.com
Kim har tjänat miljoner på sin sexfilm.
2 av 3
Kim har tjänat miljoner på sin sexfilm. Foto: PacificCoastNews.com
Kim Kardashian år 2007.
3 av 3
Kim Kardashian år 2007. Foto: PacificCoastNews.com

Åh nej.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var tidigare i veckan som Kanye Wests dator stals i Paris, något som bekräftades av Kanyes kompis, producenten Malik Yusef. Yusef skrev på sin Twitter att de har anlitat privatdetektiver som ska leta rätt på datorn.  


En person påstår sig nu ha hackat sig in i datorn och tagit sig en rejäl titt bland filerna. På datorn ska det finnas musik, design, emails – och en sexfilm, skriver Mediatakeout.com.

Enligt källan som Mediatakeout.com har pratat med så visar den privata och hemmagjorda sexfilmen hur Kim Kardashian och Kanye har en trekant med en blond modell.

Oavsett om uppgifterna stämmer eller inte kan vi vara säkra på att filmen – om den överhuvudtaget existerar – aldrig kommer att se dagens ljus, eftersom filmen i så fall räknas som stöldgods.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela