Lördag 23 Okt
Stockholm

Stjärnans hån mot Kim Kardashian: "Vad gör fi**an på omslaget?"

Hårda ord.
1 av 5
Hårda ord. Foto:
Kim pryder omslaget av Rolling Stone Magazine.
2 av 5
Kim pryder omslaget av Rolling Stone Magazine. Foto:
Klädd i seglarkläder.
3 av 5
Klädd i seglarkläder. Foto:
4 av 5
Det var inte populärt hos artisten Sinead O'Connor.
5 av 5
Det var inte populärt hos artisten Sinead O'Connor. Foto:

Det var ju inte särskilt snällt sagt.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I senaste numret av tidningsgiganten Rolling Stone Magazine pryder ingen mindre är Kim Kardashian omslaget. Det fick stjärnan Sinead O'Connor, 48, att se rött.

Sinead var en av det sena åttiotalets stora artister och förknippas ofta med en av hennes största hits "Nothing campares 2 you". Stjärnan har själv prytt omslaget till Rolling Stone.

"Bojkotta tidningen"

I ett facebookinlägg uppmanar nu O'Connor sina följare att bojkotta tidningen, berättar Jezebel.

– Vad gör den där fittan på omslaget av Rolling Stone? Musiken har officiellt dött. Vem hade trott att det var Rolling Stone som skulle döda den. Simon Cowell och Louis Walsh kan inte längre förväntas att ta på sig allt. Bob Dylan måste vara helt jävla förskräckt, skriver stjärnan.

Skrev brev till Miley Cyrus

Men det är inte första gången som Sinead har lagt sig i andra kändisars angelägenheter. Sinead har tidigare skrivit ett öppet brev till Miley Cyrus där hon gick ut med en varning till Miley.

– Jag är extremt orolig för dig, för att de personer du har runt dig har fått dig att tro, eller uppmuntrat dig i din tro att det är "coolt" att vara naken och slicka släggor. Din talang blir obskyr genom att du pimpas ut, oavsett om du själv eller musikindustrin sköter pimpandet", skriver hon och fortsätter:

– De kommer prostituera dig för allt du är värd, och smart nog få dig att tror att det är vad du vill. När du hamnar på rehab som ett resultat av prostitutionen kommer de sky dig på sina jakter i Antigua, som de köpt genom att sälja din kropp.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela