Tisdag 3 Aug
Stockholm

Se Kanye och Caitlyn träffas för första gången: Fuck allihopa, det här är den jag är!

Kanye peppar Caitlyn.
1 av 4
Kanye peppar Caitlyn. Foto: E!
Kanye och Caitlyn kramar om varandra.
2 av 4
Kanye och Caitlyn kramar om varandra. Foto: E!
– Jag känner ett enormt ansvar här, för jag har en röst och det är så många transpersoner som inte har en röst och blir hörda, säger Caitlyn i klippet.
3 av 4
– Jag känner ett enormt ansvar här, för jag har en röst och det är så många transpersoner som inte har en röst och blir hörda, säger Caitlyn i klippet. Foto: E!
Kim är självklart också med och hennes reaktion var framförallt över hur smal Caitlyn är. – Du ser ut som Kendalls mamma!, säger Kim glatt.​
4 av 4
Kim är självklart också med och hennes reaktion var framförallt över hur smal Caitlyn är. – Du ser ut som Kendalls mamma!, säger Kim glatt.​. Foto: E!

Se det fina klippet som visar hur det gick till när Kim och Kanye träffade Caitlyn för första gången.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är i Caitlyn Jenners egna realityserie "I am Cait" som vi ser Kanye West träffa Caitlyn för första gången – och Kanye överöser Caitlyn med peppande ord och beröm.

– Jag tror att det är en av de stora sakerna som har hänt under vår livstid som är så kontrollerad av vår uppfattning. Du gick emot strömmen. Din dotter är en supermodell, du är en kändis – allt sånt, och det var ändå "Fuck allihopa, det här är den jag är", säger Kanye till Caitlyn. I klippet ser vi även Cait berätta om sin relation till Kanye.


– Jag och Kanye har aldrig varit särskilt nära, men jag älskar hans öppenhet. Och jag älskar hur han hjälpte Kim att greppa allt som pågår, säger hon, skriver Gawker.

Se klippet här:


Kommentera
Kopiera länk
Dela