Selena Gomez och Justin Bieber började träffas år 2010.
1 av 5
Selena Gomez och Justin Bieber började träffas år 2010. - Foto: FameFlynet / FAMEFLYNET PICTURES
Paret gjorde slut förra året, men fortsatte att träffas efter att de gått skilda vägar.
2 av 5
Paret gjorde slut förra året, men fortsatte att träffas efter att de gått skilda vägar. - Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS
Justin och Selena på fest i Hollywood år 2012.
3 av 5
Justin och Selena på fest i Hollywood år 2012. - Foto: Stella Pictures / FameFlynet Pictures
Justin och Selena hösten 2014 när de hade börjat dejta så smått igen.
4 av 5
Justin och Selena hösten 2014 när de hade börjat dejta så smått igen. - Foto: ©2014 PLANET PHOTOS, all rights reserved. / PLANET PHOTOS
Justin och Selena i Hollywood 2014,
5 av 5
Justin och Selena i Hollywood 2014, - Foto: FameFlynet / FAMEFLYNET

​Justin Bieber: Därför tog det slut med Selena Gomez

Justin Bieber berättar för Complex Magazine om varför förhållandet med Selena Gomez tog slut.


Justin Bieber pryder omslaget till magasinet Complex kommande nummer. Förutom en serie rykande heta bilder så öppnar Bieber upp sig om den smärtsamma separationen från den tidigare flickvännen Selena Gomez.

– Vi älskade varandra så mycket. Ingenting annat spelade någon roll. Det handlade bara om oss. Men när det är så och du får ett värde av det så kommer människor alltid att göra dig besviken. Din pojkvän eller flickvän kommer alltid att göra dig besviken, säger Bieber och fortsätter:

– Hela din identitet kan inte vara i en annan person. Min identitet var i henne, och hennes i min. Om det hände något så blev jag helt galen, och hon blev galen också. Vi bråkade så mycket för vi hade investerat så mycket i varandra, berättar Bieber för Complex.

Justin och Selena dejtade varandra från och till sedan 2010, och förra året tog relationen slut.

– Jag lärde mig mycket. Vi flyttade ihop när jag var 18. Jag startade ett eget liv med henne. Det var som att vi skulle gifta oss. Det var bara för mycket i den åldern, säger Bieber till Complex.


Senast paret kopplades ihop var hösten 2014 då de fotograferades på flera dejter. Men nu tycks både Justin och Selena ha gått vidare.

Kärlek är ett val. Kärlek är inte en känsla. I filmer är kärlek en saga. Men det är inte vad kärlek är, avslutar han för Complex.

/
/
/
/
/
par
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Bieber har mognat?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

3 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.