Stockholm

Den här 23-åriga kvinnan är en exakt kopia av Barbie – och har inte opererat sig

23-åriga Andressa är en levande Barbiedocka. Och hon har inte opererat sig för att uppnå looken. – En del springer iväg när de ser mig, säger hon.


Läs mer

Den brasilianska kvinnan Andressa Damiani, 23, kallas för en "mänsklig Barbie" – men till skillnad från många andra som har slagit in på samma spår som Andressa, så har hon inte opererat sig för att uppnå sin look.

Andressa, som har ett midjemått på 50 centimeter och 70G i BH-kupa, berättar för Daily Mail att hon inte har lagt sig under kniven och heller aldrig svultit sig själv för att vara mager.

På gatan ropar folk "Elsa" efter henne eftersom hon är så lik Disney-karaktären från filmen "Frozen".

Elsa i Frozen.

– Främlingar säger till mig att de äcklas av mitt ansikte och att de blir rädda för mig när jag går förbi. En del springer iväg när de ser mig. Andra tror att jag är galen och att jag bara bryr mig om utseende, men de borde inte vara rädda, säger hon till Daily Mail.

Men Andressa får även mycket kärlek från sina fans. Hennes populära Youtube-kanal följs av över en halv miljon människor och på Instagram har hon nästan 80 000 följare.

– Jag vill visa världen att alla kan bli en docka. Du behöver inte vara mager eller blond. Skapa bara din egen look och var lycklig, säger Andressa till Daily Mail.

Se bilderna på Andressa i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

Är Andressa lik Barbie?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.