Daisy Ridley på premiären av Star Wars: The Force Awakens i Hollywood.
1 av 3
Daisy Ridley på premiären av Star Wars: The Force Awakens i Hollywood. - Foto: Stella Pictures / Mandatory Byline: Juan Rico/FAME
Daisy Ridley ger svar på tal.
2 av 3
Daisy Ridley ger svar på tal. - Foto: Stella Pictures / HT / Bestimage
<3
3 av 3
<3 - Foto: Stella Pictures / Paul Treadway

"Star Wars"-stjärnan om kritiken: Kvinnokroppen är vacker i alla storlekar

​Daisy Ridley ger svar på tal till alla som tycker att hon är för "perfekt" och inte passar för rollen som Rey i "Star Wars – The force awakens".


Daisy Ridley, 23, är den brittiska skådespelerskan som snabbt blivit ett världsnamn efter sin roll som Rey i "Star Wars – The force awakens".

Hon har hyllats för sin starka tolkning – men också mötts av kritik från bittra troll som tycker att hon är för "perfekt", skriver The Verge.

Daisy som Rey i den nya Star Wars-filmen.


Andra anser att det skulle vara "overkligt" att Daisy kan klara av de fysiskt ansträngande scenerna. Som att "Star Wars" är en verklig film överhuvudtaget, men visst...

Själv slår Daisy ifrån sig kritiken, och på sin Instagram berättar hon om hur hon tränade inför rollen. I ett videoklipp ser vi henne lyfta 80 kilo – som en boss.

– Den kvinnliga kroppen är vacker i alla storlekar och former, vare sig den är atletisk, rak eller kurvig. Du ska bara göra det som får dig att må bra, försöka att inte jämföra dig med andra människor och ÄLSKA dig själv, skriver hon på sin Instagram. Dessutom har Daisy ett och annat att säga till alla troll därute, skriver norska Side 2.

Go, Daisy!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.