Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Star Wars"-stjärnan om kritiken: Kvinnokroppen är vacker i alla storlekar

- 06/01/2016, 17:48
Daisy Ridley på premiären av Star Wars: The Force Awakens i Hollywood.
1 av 3

Daisy Ridley på premiären av Star Wars: The Force Awakens i Hollywood.

Stella Pictures / Mandatory Byline: Juan Rico/FAME

Daisy Ridley ger svar på tal.
2 av 3

Daisy Ridley ger svar på tal.

Stella Pictures / HT / Bestimage

<3
3 av 3

<3

Stella Pictures / Paul Treadway

​Daisy Ridley ger svar på tal till alla som tycker att hon är för "perfekt" och inte passar för rollen som Rey i "Star Wars – The force awakens".

Daisy Ridley, 23, är den brittiska skådespelerskan som snabbt blivit ett världsnamn efter sin roll som Rey i "Star Wars – The force awakens".

Hon har hyllats för sin starka tolkning – men också mötts av kritik från bittra troll som tycker att hon är för "perfekt", skriver The Verge.

Daisy som Rey i den nya Star Wars-filmen.


Andra anser att det skulle vara "overkligt" att Daisy kan klara av de fysiskt ansträngande scenerna. Som att "Star Wars" är en verklig film överhuvudtaget, men visst...

Själv slår Daisy ifrån sig kritiken, och på sin Instagram berättar hon om hur hon tränade inför rollen. I ett videoklipp ser vi henne lyfta 80 kilo – som en boss.

Bilden kan inte visas :(

– Den kvinnliga kroppen är vacker i alla storlekar och former, vare sig den är atletisk, rak eller kurvig. Du ska bara göra det som får dig att må bra, försöka att inte jämföra dig med andra människor och ÄLSKA dig själv, skriver hon på sin Instagram. Dessutom har Daisy ett och annat att säga till alla troll därute, skriver norska Side 2.

Bilden kan inte visas :(

Go, Daisy!