Taylor Swift, Justin Bieber och Kim Kardashians hemligheter avslöjas av deras assistenter.
1 av 10
Taylor Swift, Justin Bieber och Kim Kardashians hemligheter avslöjas av deras assistenter. - Foto: Jordan Strauss/AP/TT BILD, Lionel Cironneau/AP/TT BILD. Bilden är ett montage.
Jennifer Aniston hatar svett och vägrar att bli svettig. Därför måste hennes assistenter springa runt med en fläkt framför henne hela tiden. Ibland får de även pressa isbitar mot hennes panna.
2 av 10
Jennifer Aniston hatar svett och vägrar att bli svettig. Därför måste hennes assistenter springa runt med en fläkt framför henne hela tiden. Ibland får de även pressa isbitar mot hennes panna. - Foto: Jordan Strauss
Elton John är enligt en assistent otroligt lat och han älskar att bli runtkörd i en rullstol.
3 av 10
Elton John är enligt en assistent otroligt lat och han älskar att bli runtkörd i en rullstol. - Foto: BJ÷RN LARSSON ROSVALL / TT
Angelina Jolie tvingar sina assistenter att se alla hennes filmer. Särskilt de som floppade – och ge henne positiv feedback.
4 av 10
Angelina Jolie tvingar sina assistenter att se alla hennes filmer. Särskilt de som floppade – och ge henne positiv feedback. - Foto: Richard Shotwell
Lady Gaga förväntar sig att hennes assistenter ska vara tillgängliga dygnet runt och vill att de ska göra allt för henne. En gång ringde hon upp sin assistent mitt i natten för att byta DVD i spelaren. Gaga var helt enkelt för lat för att ta några steg i rummet och göra det själv.
5 av 10
Lady Gaga förväntar sig att hennes assistenter ska vara tillgängliga dygnet runt och vill att de ska göra allt för henne. En gång ringde hon upp sin assistent mitt i natten för att byta DVD i spelaren. Gaga var helt enkelt för lat för att ta några steg i rummet och göra det själv. - Foto: Suzanne Tenner
Selena Gomez är en riktig slarver. Enligt en assistent så kan hon förvandla ett städat hotellrum till en katastrofzon på mindre än 24 timmar.
6 av 10
Selena Gomez är en riktig slarver. Enligt en assistent så kan hon förvandla ett städat hotellrum till en katastrofzon på mindre än 24 timmar. - Foto: John Salangsang
Christian Bale gillar att läxa upp sina kvinnliga assistenter tills de gråter. Vid ett tillfälle ska han också ha uppmanat en av sina assistenter att döda ett fan med en skruvmejsel.
7 av 10
Christian Bale gillar att läxa upp sina kvinnliga assistenter tills de gråter. Vid ett tillfälle ska han också ha uppmanat en av sina assistenter att döda ett fan med en skruvmejsel. - Foto: Chris Carlson
Taylor Swift vill bara omge sig med snygga människor. Enligt källan till Star är Taylors ego så stort att hon tror att hon är snyggare än vanlisar. Taylor vill bara omge sig med modeller och hon ser alltid till att de är i bakgrunden "som vackra tapeter". Taylor gör ett undantag för Lena Dunham eftersom Lena är "så framgångsrik på egen hand".
8 av 10
Taylor Swift vill bara omge sig med snygga människor. Enligt källan till Star är Taylors ego så stort att hon tror att hon är snyggare än vanlisar. Taylor vill bara omge sig med modeller och hon ser alltid till att de är i bakgrunden "som vackra tapeter". Taylor gör ett undantag för Lena Dunham eftersom Lena är "så framgångsrik på egen hand". - Foto: Jordan Strauss
Kim Kardashian fettsuger sig i smyg, och dessutom förvarar hon sitt gamla fett hemma. Allt så att hon ska kunna injicera det egna kroppsegna fettet i ansiktet eller rumpan när det behövs.
9 av 10
Kim Kardashian fettsuger sig i smyg, och dessutom förvarar hon sitt gamla fett hemma. Allt så att hon ska kunna injicera det egna kroppsegna fettet i ansiktet eller rumpan när det behövs. - Foto: Lionel Cironneau
Justin Bieber är känd för att ligga med sin kvinnliga personal.
10 av 10
Justin Bieber är känd för att ligga med sin kvinnliga personal. - Foto: Jordan Strauss

Stjärnornas sjuka divakrav avslöjade – det här kräver kändisarna

Vem förvarar sitt egna fett hemma? Vem är så lat att hen vill bli runtkörd i rullstol? Nu avslöjas stjärnornas hemligheter och divakrav.


De har miljontals kronor på banken, fans världen över och fullspäckade scheman. Så självklart har några av världens mest kända artister och skådespelare assistenter som hjälper dom i vardagen.

För tidningen Star Magazine, via Celebitchy, så avslöjar nu flera assistenter sina klienters hemligheter och divakrav.

Justin verkar inte ha så sjuka krav men en hemlighet om stjärnan avslöjas av en assistent.

En artist är så lat att hen vill bli körd i rullstol, en av världens största skådespelerskor tvingar sina anställda att titta på hennes dåliga filmer och en filmstjärna uppmanade sin assistent att döda ett fan med en skruvmejsel...

Snap!

Kolla in bildspelet ovan för att se stjärnornas hemligheter och divakrav. Klicka på pilarna.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

2 timmar sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

3 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

3 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

3 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

idag 14:40
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.