Förhoppningsvis blir det inte såhär stelt på dejterna på Hogwarts på alla hjärtans dag.
1 av 4
Förhoppningsvis blir det inte såhär stelt på dejterna på Hogwarts på alla hjärtans dag. - Foto: Warner Bros / Warner Bros
Det låter så underbart med en dejt på Hogwarts?!
2 av 4
Det låter så underbart med en dejt på Hogwarts?!
Kanske blir det hångel a'la Harry Potter?
3 av 4
Kanske blir det hångel a'la Harry Potter?
Smack!
4 av 4
Smack!

​Nu kan du fira alla hjärtans dag på Hogwarts

Det här låter som den perfekta dejten på alla hjärtans dag.


Är du och din bae torsk på Harry Potter? Då har Warner Bros härliga nyheter för er. Lördag den 13 februari och söndag den 14 februari kommer det nämligen vara möjligt att fira alla hjärtans dagHogwarts.


Det bjuds på en middag i den stora hallen, och alla gäster får välkomstdrink och snittar på plats. Därefter kan du avnjuta en trerättersmiddag tillsammans med din älskling innan ni får besöka Gryffindors elevsal, Dumbledores kontor, familjen Weasleys kök och ta en drink på berömda Platform 9 3/4.


Dessutom blir det en promenad längs Diagongränd innan du får uppleva vackra Hogwarts igen. Kvällen avslutas med att ni får med er varsin trollstav hem!


Det blir en saftig nota för alla som är sugna på att fira all hjärtans dag på Hogwarts – hela 6 000 kronor går kalaset på för två personer.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Visst låter det magiskt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.