Hannah Gregory, 22, lever som en Barbie-docka.
1 av 10
Hannah Gregory, 22, lever som en Barbie-docka. - Foto: https://www.instagram.com/lupokku/. Bilden är ett montage.
2 av 10
- Foto: https://www.instagram.com/lupokku/
3 av 10
- Foto: https://www.instagram.com/lupokku/
4 av 10
- Foto: https://www.instagram.com/lupokku/
5 av 10
- Foto: https://www.instagram.com/lupokku/
6 av 10
- Foto: https://www.instagram.com/lupokku/
7 av 10
- Foto: https://www.instagram.com/lupokku/
8 av 10
- Foto: https://www.instagram.com/lupokku/
9 av 10
- Foto: https://www.instagram.com/lupokku/
10 av 10
- Foto: https://www.instagram.com/lupokku/

Mänskliga Barbie-dockan Hannah: Jag är så snygg att det förstör mitt kärleksliv

Hannah, 22, älskar att leva som en mänsklig Barbie-docka. Men det är bara ett problem – hennes utseende sabbar hennes kärleksliv.


Hannah Gregory är en 22-årig student från Nottinghamshire i England. Hannah har fått tusentals följare på Instagram och blivit känd för att hon ser ut som en "mänsklig Barbie".

Med ett midjemått på 55 centimeter och Barbie-inspirerade outfits så väcker hon uppmärksamhet vart hon än går. Hannah är besatt Barbie-stilen och bär färgade linser varje dag.

– Jag älskar korta rosa kjolar och klänningar. Allt som är gulligt och som en Barbie-prinsessa skulle gilla. Jag har klackar hela tiden, säger hon till Mirror.


Men det kan bli dyrt – som fattig student får hon ofta sälja av gamla kläder för att ha råd med nya outfits. Dessutom måste hon gå upp i ottan för att hinna fixa sig.

– Jag går upp supertidigt så att jag kan välja dagens outfit. Det tar mig 90 minuter att göra mig i ordning, men jag har egentligen inte så mycket smink på mig, säger hon.


För Hannah finns det egentligen bara ett problem med att vara en "mänsklig Barbie". Nämligen kärlekslivet. För Hannah är det omöjligt att hitta en pojkvän.

– Killar som aldrig har pratat med mig förut kommer plötsligt fram och säger hur mycket de gillar mig och vill vara med mig. Men de vet inte vem jag är på insidan. De gillar bara hur jag ser ut. Killar ser mig som en docka och sexualiserar mig direkt, säger hon till Mirror.

Se fler bilder på Hannah i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.