Osams. Kanye West stormar scenen mitt under Taylor Swifts tacktal på MTV:s VMA-gala 2009.
1 av 3
Osams. Kanye West stormar scenen mitt under Taylor Swifts tacktal på MTV:s VMA-gala 2009. - Foto: Jason DeCrow/AP/TT BILD
Popartisten Taylor Swift tar avstånd från textinnehållet i en av rapparen Kanye Wests nya låtar.
2 av 3
Popartisten Taylor Swift tar avstånd från textinnehållet i en av rapparen Kanye Wests nya låtar. - Foto: Matt Sayles/AP/TT BILD
Försoning. Taylor Swift omfamnar Kanye West efter att ha delat ut ett hederspris till honom på fjolårets VMA-gala.
3 av 3
Försoning. Taylor Swift omfamnar Kanye West efter att ha delat ut ett hederspris till honom på fjolårets VMA-gala. - Foto: Matt Sayles/AP/TT BILD

Taylor Swift om nya Kanye-låten: Starkt kvinnofientlig

Fejden mellan superstjärnorna Kanye West och Taylor Swift verkar ha blåst upp igen sedan Swift varnat för "ett starkt kvinnofientligt budskap" i en av Wests nya låtar.


Kanye West nämner Taylor Swift vid namn och rappar "I made that bitch famous" i låten "Famous" som är med på hans nya album "The life of Pablo". Textraden i fråga syftar till en händelse under MTV:s VMA-gala 2009 då Kanye West stormade scenen och avbröt Taylor Swift mitt under ett tacktal.

Han rappar även att "'I feel like me and Taylor might still have sex", skriver Daily Mail.

Inför det kommande släppet av Wests nya album "The life of Pablo" har det spridits uppgifter om att West ska ha kontaktat Swift och sagt att textraden i "Famous" är ett skämt och att Swift ska ha varit införstådd. Men en talesperson för Swift som People har talat med förnekar bestämt det påståendet.

– Kanye ringde inte och bad om lov. Han ville att hon skulle sprida "Famous" via sitt Twitterkonto. Hon tackade nej och varnade honom för att släppa en låt med ett sådant starkt kvinnofientligt budskap. Hon blev heller aldrig informerad om den faktiska texten i låten, säger Swifts talesperson.

Inte heller Taylors bror Austin Swift är förtjust i Kanyes diss mot Taylor. Som hämnd så slängde han sina åtråvärda Moonrock Yeezy Boost 350-sneakers i soptunnan.



/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

De får Dynamostipendiet

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

1 timme sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

2 timmar sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

igår 17:04
Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.