Livet leker för Efren Style.
Livet leker för Efren Style.

Han är lyxmake – shoppar, lägger ansiktsmask i 24k guld och samlar på Chanel-broschar

Efren Style lever livet många bara drömmer om – han shoppar Chanel för makens pengar, lägger ansiktsmasker i guld och äter lyxmiddagar.


I snart 10 år har Efren Style levt som lyxmake i San Marino, Kalifornien. Efrens make Christopher är biokemist och den som drar in kulorna till paret. Hur ser då Efrens dagar ut?


Efrens tid går mest ut på att städa, laga mat och shoppa. Och då menar vi en hel del shopping – favoritmärkena är Armani, Louis Vuitton, Chanel och Gucci. Efren samlar på Chanel-broschar, älskar att lägga en ansiktsmask med 24 karats guld i och dessutom äta lyxiga gourmetmiddagar.

Efren har inte opererat sig men älskar att sminka sig.


– Jag gillar att sminka mig så att mina manliga käkben syns, säger Efren till GQ.

För GQ berättar Efren att en skräddare specialsyr alla hans skjortor – så att de kan framhäva hans bröstmuskler.



Livet som lyxmake passar Efren som handen i handsken.

– Om jag var straight skulle jag vara tjejen i förhållandet. Min man gillar att bära kostym, men jag är mer en sexsymbol. Jag ville alltid vara det för min make, som kvinnan som tar hand om sin man. Min man är verkligen en gentleman, han beställer till och med mat åt mig när vi är ute och äter på restaurang, säger Efren till GQ.

Se fler bilder på Efren i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

/
/
/
GQ
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Indieartister växer på Spotify

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

igår 17:04
Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.

Persson Giolito lämnar Netflixproduktion

igår 16:38
Författaren Malin Persson Giolito väljer att ta bort sitt namn från Netflix spänningsserie "I dina händer" – som baseras på hennes bästsäljande bok med samma titel, skriver Dagens Nyheter.

Såpainspelning på toppmöte

igår 16:18
Statsminister Ulf Kristersson (M) och hans kollegor får chans att bli tv-kändisar när franska tv-komedin "Parlement" tar fram kamerorna under veckans EU-toppmöte.