Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Johnny Depp försökte kväva Amber Heard med en kudde

- 02/06/2016, 15:03
Johnny Depp, 52, och Amber Heard, 30, träffades år 2011.
1 av 4

Johnny Depp, 52, och Amber Heard, 30, träffades år 2011.

YOUTUBE/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS

De förlovade sig år 2014.
2 av 4

De förlovade sig år 2014.

Stella Pictures / Mandatory Byline: Juan Rico/FAME

De gifte sig 2015.
3 av 4

De gifte sig 2015.

Stella Pictures / Lumeimages.com

Amber Heard har nu ansökt om skilsmässa.
4 av 4

Amber Heard har nu ansökt om skilsmässa.

Stella Pictures / KM/FAMEFLYNET PICTURES

En av Amber Heards väninnor berättar nu om hur Johnny Depp på fyllan försökte kväva Amber Heard med en kudde.

När Amber Heard, 30, förra veckan begärde skilsmässa från Johnny Depp, 52, så slog nyheten ner som en bomb i kändisvärlden. Paret hade bara varit gifta i 15 månader, och på ytan verkade allt perfekt.

Men snabbt avslöjades anledningen till att Amber ville bort från äktenskapet. Depp ska nämligen ha misshandlat henne vid flera tillfällen. Han ska bland annat ha kastat en mobil i hennes ansikte.

Nu berättar en av Ambers vänner om hur Johnny Depp på fyllan gick till en våldsam attack mot Amber. Det var i december som Amber messade sin väninna och berättade vad som hänt.

– Jag åkte till Ambers lägenhet och hittade henne med en sprucken och svullen läpp, ett svullet öga och en kal fläck på huvudet där hår hade ryckts bort. Hon sa att hon fruktade för sitt liv efter att Johnny på fyllan försökte kväva henne med en kudde, säger källan till New York Post.

Enligt källan var långt ifrån första gången som Johnny misshandlade Amber.

– Jag har personligen bevittnat efterspelet efter hans våldsamma beteende mot henne flera gånger, avslutar källan för New York Post.