Bilder från rånet på Kim Kardashian har släppts – och de ger oss kalla kårar

- 20/02/2017, 12:30 -

Bilderna från det brutala rånet på Kim Kardashian har släppts till allmänheten, och de är minst sagt stötande. Rånet ägde rum i Paris och skakade om hela kändisvärlden.

Det var i oktober förra året som Kim Kardashian, 35, blev brutalt rånad i den lyxlägenhet som hennes make Kanye West äger i Paris, skriver Page Six.

I lägenheten blev Kim attackerad av två maskerade män som var utklädda till poliser. Kim blev bunden i badkaret och fick en pistol riktad mot sitt huvud. Kim ska ha bett för sitt liv och sagt att hon har två barn hemma.

Medan Kim var bunden så tömde rånarna hennes smyckesskrin – och de kom över smycken till ett värde av ungefär 100 miljoner kronor. Hon blev även bestulen på två mobiltelefoner och tusentals kronor i kontanter.

Nu släpps bilder

Daily Mail har nu släppt bilder från rånplatsen och de är minst sagt stötande. Bland annat visas munkaveln de använde på Kim, sakerna de band henne med och tejpen.

Här tappar rånarna Kims ring som de desperat försöker att leta fram.

Stjärnan är till fansen glädje tillbaka på sociala medier och överallt möter hon stöttning från allmänheten.

Maken Kanye West fick direkt efter rånet ägt rum reda på vad som hänt. Han valde att avbryta sin konsert och gå av scenen. Mer om det kan du läsa här.

Mer:

Kim Kardashian berättar om rånet: "De kommer att skjuta mig i ryggen"