Mel B avslöjar nu den terror hon tvingats leva i under flera år.
Mel B avslöjar nu den terror hon tvingats leva i under flera år. - Foto: Stella Pictures, TMZ. Bilden är ett montage.

Mel B misshandlades och tvingades till gruppsex av sin man

Spice Girls-stjärnan Mel B misshandlades systematiskt av sin make Stephen Belafonte. Nu avslöjas de vidriga detaljerna i fallet.


Nyligen stod det klart att Spice Girls-stjärnan Melanie "Mel B" Brown, 41, och hennes make Stephen Belafonte, 41, tar ut skilsmässa.

Nu avslöjas anledningen till att de går skilda vägar – och det hemska helvete som Mel B tvingats leva i under flera år.

Mel B har nu fått besöksförbud utfärdat mot Stephen, och han var alltså inte vara i närheten av Mel och hennes tre barn. Han har även beordrats att lämna familjens hem.

Tmz har tagit del av Mels stämningsansökan och där står bland annat att läsa:

I November 2007 gjorde sig Mel B i ordning hemma för att delta i finalen av "Dancing with the stars". Då tar Stephen strypgrepp på henne, stryper henne, och kastar ner henne mot marken. Mel säger att det var hans mönster – så fort hon uppnådde någon form av framgång ville han sätta henne på plats genom att misshandla henne.

I juli 2012 spelade Mel in "X Factor" och i en del i programmet skulle hon filma med Usher. Belafonte misshandlade då Mel i ett vansinnesutbrott. Han slog henne med knuten näve så hennes läpp sprack.

När hon frågade hur hon skulle kunna jobba med skadan sa Belafonte att hon "borde ha tänkt på det innan hon flörtade och knullade med Usher".

I augusti 2012 hade Mel uppträtt under London Olympics. Dagen efter slog Belafonte ner henne så att hon skrapade upp ansiktet på mattan. Han tvingade henne att twittra att hon hade skadat sig själv genom att springa i högklackade Christian Louboutin-skor.

Gjorde barnflickan gravid

Mel hävdar även att Stephen gjorde deras barnflicka gravid. Stephen ska ha sagt att han ville ha barnet och att "alla tre kunde bo tillsammans". Slutligen tvingade Stephen barnflickan till abort, och betalade henne 2,7 miljoner av Mels pengar.

Han har även sexfilmer på Mel som han hotar att släppa för att förstöra hennes karriär.

Tvingades till gruppsex

Stephen tvingade även Mel att delta i gruppsex med andra kvinnor som han även filmade. När hon vägrade så hotade han att släppa sexfilmerna.

Mel berättar även att hon försökte lämna honom flera gånger – men han hotade henne då med våld och med att förstöra hennes liv, hennes karriär och ta hennes barn ifrån henne.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

3 timmar sedan
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.