Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ryan Phillippe anklagas för misshandel – stäms på miljoner

AP Photo/Dan Steinberg, Instagram. Bilden är ett montage.

Nöje | 19/09/2017 10:55

Skådespelaren Ryan Phillippe, 43, stäms nu av sin ex-flickvän Elsie Hewitt på åtta miljoner kronor.

Skådespelaren Ryan Phillippes ex-flickvän Elsie Hewitt, 23, stämmer nu Ryan på åtta miljoner kronor – detta efter att Ryan ska ha misshandlat henne.

I den stämningsansökan som Tmz har tagit del av så hävdar Elise att Ryan missbrukar kokain, ecstasy, psykedeliska svampar och steroider, och att han ska ha utsatt henne för grov misshandel.

Det var den 4 juli – ett par dagar efter att Elsie hade dumpats av Ryan – som hon hade åkt hem till stjärnan för att hämta sina saker. 

Väl framme insåg hon att Ryan var rejält full, och efter att hon försökt prata med honom så gick han till attack mot henne.


Elsie Hewitt stämmer nu Ryan på miljontals kronor. Bildkälla: Instagram.

Ryan ska ha tagit ett hårt grepp om hennes överarm, lyft upp henne och våldsamt kastat ner henne för trapporna i hans hus.

Hon hävdar att han sedan lyfte upp henne "som en docka" och kastade ner henne från trapporna igen. Han ska sedan ha skrikit "Stick från mitt hus din galna fitta".

Elise uppsökte sjukhus, polisanmälde händelsen och fick besöksförbud mot stjärnan. Enligt anmälan så fick hon flera sår, blåmärken och smärta i bröstet, skriver Tmz. 


Paret var tillsammans i ett par månader innan förhållandet tog slut i slutet av juni. Bildkälla: Instagram.


Källor nära Ryan Phillippe hävdar att Elsie dök upp oinbjuden och att det i själva verket var hon som var berusad och gick till attack mot Ryan och vägrade lämna hans hus. 

Enligt samma källa ska Ryan försökt att få henne att gå, och han hävdar att hon föll och slog sig, skriver Tmz.


Ryan Phillippe stäms på miljonbelopp. Bildkälla: Chris Pizzello/AP/TT

De på Ryans sida tycker att det är "roligt" att hon har skickat bilder på sig själv till media, och hävdar att hon bara är ute efter pengar och berömmelse, avslöjar källan för Tmz. 

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!