Söndag 1 Aug
Stockholm

Ben Affleck tafsade på flera tjejer: "Jag var så ung"

Ben Affleck.
Ben Affleck. Foto: AP Photo/Carlo Allegri/TT Bild

Flera kvinnor har riktat anklagelser mot skådespelarstjärnan och manusförfattaren Ben Affleck.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den Oscarsvinnande skådepelaren och manusförfattaren Ben Affleck, 45, har Harvey Weinstein att tacka för stora delar av sin karriär – Harvey producerade nämligen filmen "Good Will Hunting" som kom att bli Bens stora genombrott år 1997. 


Harvey Weinstein, Jennifer Garner och Ben Affleck år 2012. Bildkälla: AP Photo/Kevork Djansezian/TT Bild

När Ben nyligen gick ut och officiellt tog avstånd från Harvey i ett uttalande så höjde många på ögonbrynen. Anledningen är att Ben själv har anklagats för att ha tafsat på kvinnor. 

En av dom är "One Tree Hill"-skådespelerskan Hilarie Burton som spelade in ett TV-program med Ben år 2003. Under inspelningen tog Ben på den då 21-åriga Hilaries bröst. 


Hilarie Burton år 2005. Bildkälla: Stella Pictures.

"Jag var så ung. Jag var tvungen att skratta så att jag inte skulle gråta", skrev Hilarie på Twitter. Ben svarade på Hilaries tweets med en ursäkt, skriver Vox.

Andra kvinnor som har trätt fram är bland annat författaren Annamarie Tendler och manusförfattaren Jen Statsky – bägge kvinnorna hävdar att Ben tafsade på flera kvinnor under en Golden Globes-fest år 2014.


– Han gick förbi mig, tog ett grepp om min rumpa och pressade in ett finger mellan mina skinkor, skrev Annamarie på Twitter. 

Skådespelerskan Rose McGowan, som har trätt fram och berättat hur hon har våldtagits av Harvey Weinstein, har även hon gått till attack mot Ben Affleck. 

Rose hävdar nämligen att Ben var mycket väl medveten om hur Harvey betedde sig mot kvinnor och de handlingar han gjort sig skyldig till. 

Ben Affleck har aldrig åtalats eller dömts för något brott. 

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Visste du detta?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela