Söndag 1 Aug
Stockholm

Anklagelserna mot Jared Leto: "Greppade tag om min hals"

Jared Leto.
Jared Leto. Foto: Stella pictures

Flera kvinnor anklagar anonymt skådespelaren och artisten Jared Leto för olika former av övergrepp.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den Oscarsbelönade skådespelaren Jared Leto, 45, är känd från filmer som "Dallas Buyers Club" och nu ser vi honom i "Blade Runner 2049". Jared är även sångare i bandet Thirty Seconds to Mars som han grundade 1998.

Jared Leto. Bildkälla: Chris Pizzello/Invision/AP/TT Bild

År 2015 samlade tidningen Contemptor ihop flera berättelser från kvinnor som hävdar att de har blivit våldtagna av skådespelaren. En anonym kvinnas berättelse är riktigt skräckinjagande, och målar upp en helt annan bild av Leto än vi är vana vid. 

"Jag kände det som att jag blev våldtagen. Det verkar som att han också kände att han våldtog mig. Det var så sjukt", berättar kvinnan. 

Hon tillägger att han inte slutade när hon sa att han gjorde henne illa. Vid ett tillfälle så försökte hon få honom att sluta genom att bita honom. 

"Njuter av att skada kvinnor" 

En annan kvinna berättar att Jared var rejält hårdhänt. 

"När jag sa att det gjorde ont så slutade han inte. Han gjorde aldrig något långsamt eller för att jag skulle njuta. Och nej, han frågade aldrig om jag var okej eller bekväm med något han ville göra, helt enkelt för att han inte bryr sig. Jag vet inte om han gillar BDSM, eller om han är sadist eller om han njuter av att skada kvinnor", berättar kvinnan. 

Jared Leto. Bildkälla: AP Photo/John Carucci/TT Bild.

Den tidigare strippan Vicki Marie Taylor har öppet berättat om vad som hände när hon strippade på en klubb i Arkansas år 2002. Jareds personal bjöd med Vicki till en efterfest med Jareds band Thirty seconds to mars, som hade spelat i närheten.

Tillsammans med tre andra tjejer åkte Vicki på festen.

– Vi klädde av oss så att vi bara hade bikinis på oss och hängde med Jared och bandet backstage. Sedan bjöd Jared in mig till sin turnébuss. Där var även Jareds bror Shannon och bandets trummis. Jag dansade för Jared, och då bad han mig att dansa för hans bror som satt på en soffa, berättade Vicki för tidningen Star, via Celebitchy.

– När jag började dansa för Shannon så greppade Jared tag om min hals bakifrån och sa att han kan nå sexuell klimax på bara 30 sekunder genom att titta någon i ögonen, berättade hon för Star då.

Jared stannade kvar och tittade när hon dansade för hans bror i 10 minuter.

– Jared är en av de konstigaste människor jag har mött. Jag minns att jag tänkte "är det så han beter sig med Cameron?", sa hon då och syftade på Jareds dåvarande flickvän Cameron Diaz.

Jared Leto och Cameron Diaz år 2002. Bildkälla: Stella Pictures.

Flera andra kvinnor har anonymt berättat sina historier på olika forum om Leto. 

Han har aldrig åtalats eller dömts för något brott.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Visste du det här?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela