Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Michael Fassbender anmäldes – ska ha släpat ex-tjej efter bil

Den hyllade skådespelaren Michael Fassbender anmäldes av sin ex-flickvän, som även krävde besöksförbud mot stjärnan.

Den tyska skådespelaren Michael Fassbender, 40, känner många igen från filmer som "12 Years a Slave", "Inglourious Basterds" och "Shame". Michael gifte sig nyligen med svenska skådespelerskan Alicia Vikander som han har varit tillsammans med i tre år.


Michael Fassbender. Bildkälla: AP Photo/Thibault Camus/TT Bild

Men långt innan det – år 2010 närmare bestämt – så krävde hans ex-flickvän Sunawin Andrews besöksförbud från Fassbender. I anmälan, som Tmz rapporterade om då, går det att läsa om vad Sunawin anklagar Fassbender för.

Under en filmfestival i juli 2009 ska Michael ha festat hårt, och dagen efter så vaknade han upp i en pöl av sitt eget urin. Han ska då ha blivit våldsam och kastat Sunawin över en stol så att hon bröt sin näsa.


Fassbender på filmfestivalen i Cannes år 2009. Bildkälla: AP Photo/Matt Sayles/TT Bild

I anmälan går det också att läsa om hur Michael under ett bråk med Sunawin ska ha dragit henne intill deras bil. Då vreds hennes vänstra ankel och knäskål ur led och vätskefylld blåsa på äggstockens utsida ska också ha spruckit.

Sunawin drog sedan tillbaka sina anklagelser och blev tillsammans med Fassbender igen. 

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Visste du det här?

Mer:

#metoo-manifestationer i hela landet – se bilderna