Christian Bale.
Christian Bale. - Foto: AP Photo/Joel Ryan/TT Bild

Christian Bale greps: "Barnen i rummet bara grät och skrek"

Christian Bale polisanmäldes efter ett familjegräl på det femstjärniga hotellet Dorchester i London.


Skådespelaren Christian Bales humör är inte bara vida känt i filmbranschen. Det har också lett till att hans egen mamma och syster inte längre har någon kontakt med honom – efter att Christian fick ett vansinnesutbrott på ett hotell. 

Christian, hans mamma Jenny Bale, och syster Sharon träffades i Bales svit på Dorchester Hotel i London innan de skulle gå ut och äta middag dagen innan Batman-premiären av "Dark Knight" i London år 2008. 

Alla ville fira – men något gick fruktansvärt snett.


Hotellet Dorchester i London. Bildkälla: AP Photo/Joel Ryan/TT Bild

Ett familjegräl blev upprinnelsen till att polisen fick komma till platsen. 

– Han bara exploderade med en ilska som jag aldrig någonsin tidigare sett. Han filmade "Terminator" under den här tiden så han var väldigt vältränad och stark. Barnen i rummet bara grät och skrek, alla var rädda, han gav oss inte ens chans att förklara vad som hänt innan han knuffade ut oss från sin hotellsvit, sa en källa till Daily Mail då. 

Christian Bale. Bildkälla: AP Photo/Manu Fernandez/TT Bild

Bale polisanmäldes och borteskorterades av polis, men frigavs mot borgen efter fyra timmar.

Sharon berättade senare att det var hon som ringde polisen.

– Jag ringde polisen för att han borde få en varning. Hans temperament kan ge honom trubbel senare annars, berättade Sharon för Telegraph då. 

Hon berättar att Bale talade mycket aggressivt men att hon inte hade brytt sig så mycket om inte hennes tre barn, då under 12 år gamla, hade befunnit sig i rummet. 

Christian har fortfarande ingen kontakt med varken sin syster eller sin mamma. 

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
Visste du om det här?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Marcus & Martinus: Inte bara ute efter revansch

Mikael Tornvings söner har vuxit upp – briljerar i annan, tuff bransch

Mikael Tornving är en av landets mest uppskattade komiker och programledare. Han har två söner som idag är vuxna men som valt en annan bana som Mikael är familjär med.

Svenska kändisen som Erika Persson festade med under Mello

Gunilla Persson befinner sig i Sverige för att tävla i Melodifestivalen 2024, och vid sin sida och som stöd har hon dottern Erika Persson. Och för Nyheter24 har Erika berättat en viss detalj om Mello-efterfesten…

Sverigeaktuellt rockband ger ut sina memoarer

För 40 år sedan grundade de skotska bröderna William och Jim Reid rockbandet The Jesus and Mary Chain och jubileet verkar ha fått fart på kreativiteten.

Saramagos glasögon till Nobelprismuseet

1 timme sedan
En sten, ett par glasögon och ett manuskript finns bland de föremål som José Saramagostiftelsen och Nobelpristagarens änka, Pilar del Río, överlämnat till Nobelprismuseet. Stenen, som den portugisiske författaren lär ha hittat på Lanzarote där han bodde under den senare delen av sitt liv, sägs ha betytt mycket för honom.

Henrik Dorsin rasar mot beslutet i Solsidan: "Besk smak i munnen"

3 timmar sedan
Det var under inspelningen av den senaste säsongen av Solsidan som Henrik Dorsin reagerade starkt på ett av besluten som Felix Herngren tog. Dorsin kallar det hela "speciellt" och säger att det gav en "besk smak i munnen".