Söndag 14 Aug
Stockholm

Amber Heard har fått barn med hjälp av en surrogatmamma

Amber Heard och flickvännen Bianca Butti
Amber Heard har blivit mamma!. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Amber Heard har fått en dotter! På Instagram berättar Amber Heard att hennes dotter Oonagh Paige föddes den 8 april 2021. Dottern kom till världen med hjälp av en surrogatmamma.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Amber Heard har fått en dotter med hjälp av en surrogatmamma

Amber Heard, 35, har blivit mamma! Dottern Oonagh Paige, som är döpt efter Ambers avlidna mamma Paige, föddes den 8 april 2021.

Men det är först nu som Amber väljer att berätta om dottern för omvärlden. Oonagh såg dagens ljus med hjälp av en surrogatmamma, då Amber har problem med sin fertilitet som gör att hon aldrig skulle kunna bära ett barn, skriver Page Six.

– Oonagh är helt fantastisk, och Amber är helt förälskad. Hon visste alltid att hon ville bli en mamma, och det här är hennes största önskan i livet som går i uppfyllelse. Hon är så tacksam till den fantastiska kvinna som hjälpte till så att Oonagh kunde komma in i hennes liv, säger en källa till Page Six.

Källan berättar vidare att något som har varit viktigt för Amber är att vara öppen med hur Oonagh kom till.

– Det finns så många kvinnor som känner att de inte kan prata om sin fertilitet, som oroar sig och skäms. Amber vill att de ska känna sig stöttade och inse att det finns flera sätt att skaffa barn på även om du har problem med din fertilitet, säger källan vidare.

Amber Heard. Bildkälla: Stella Pictures.

Amber Heards egna ord om dottern Oonagh Paige

På Instagram berättar Amber Heard om glädjen över att ha blivit mamma.

– Jag är så lycklig över att få dela de här nyheterna med er. För fyra år sedan bestämde jag mig för att jag ville ha barn. Jag ville göra det på mitt sätt. Jag ser nu hur radikalt det är av oss kvinnor att tänka på något så fundamentalt på det här sättet. Jag hoppas att vi kommer till en plats där det är normalt att inte vilja ha en ring på fingret bara för att kunna ha en spjälsäng, skriver Amber på Instagram.

Hon fortsätter:

– En del av mig vill hålla mitt privatliv för mig själv. Men jag förstår också att mitt jobb gör att jag måste kontroll över det här. Min dotter föddes den 8 april 2021. Hon heter Oonagh Paige Heard. Hon är början på resten av mitt liv, skriver hon.

Amber Heard är tillsammans med flickvännen Bianca Butti

Amber Heard är tillsammans med rekvisitören Bianca Butti, 38, som hon började dejta i januari 2020. 

Men Amber bestämde sig för att skaffa dottern på egen hand och är stolt över att vara Oonaghs enda vårdnadshavare, skriver Page Six.

Amber Heard och flickvännen Bianca Butti. Bildkälla: Stella Pictures.

Amber Heard var tidigare gift med skådespelaren Johnny Depp. De gick skilda vägar år 2016, efter att Depp hade utsatt Amber Heard för systematisk och brutal misshandel under många år.

Johnny Depp och Amber Heard. Bildkälla: Stella Pictures
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.