"Jag tittade upp på himlen och såg en hel drös med ufon"
"Jag tittade upp på himlen och såg en hel drös med ufon" - Foto: Stella Pictures

Här är Hollywoodkändisarna som tror på ufon och aliens

Vissa tog stora livsbeslut efter sina möten med utomjordingar – andra skrev låtar om det. Här är några av våra största kändisarna som tror på aliens...


Finns det liv på andra planeter? Den frågan har nog många ställt sig. 

Men en del kändisar tror sig veta svaret – och påstår till och med att de sett aliens. Här är några av dem.

Foto: Stella Pictures

Kesha

När världsstjärnan Kesha medverkade på "Zach Sang Show" berättade om ett tillfälle när hon tror sig ha sett flera ufon.

– Jag tittade upp på himlen och såg en hel drös med ufon. Jag svär på Gud, det var fem till sju stycken och jag vet inte varför jag inte försökte ta en bild på dem. Jag bara tittade på dem, sade hon i programmet. 

Upplevelsen ska ha varit en stor inspirationskälla till låten "Spaceships" som släpptes 2017.

Foto: Evan Agostini/TT

Jaden Smith

För Jaden Smith, 23, var det ingen mindre än den före detta presidenten Barack Obama som gjorde honom övertygad om utomjordiskt liv. 

– Jag pratade med president Obama om utomjordingar. Han sa att han varken kan bekräfta eller neka att aliens finns, vilket betyder att de finns", har han sagt i en intervju med Wonderland.

Foto: Matt York/TT

Alicia Keys

Alicia Keys, 43, är inte bara övertygad om att hon själv sett ufos – utan är dessutom säker på att alla andra också gjort det.

– Har inte alla sett något flyga på himlen vid en konstig tid på natten som inte känns logiskt, och som inte är i form av ett flygplan?, har hon sagt till Buzzfeed.

Foto: Stella Pictures

Zayn Malik

– Min pojkvän är väldigt intresserad av aliens, ska Gigi Hadid, 26, ha sagt om pojkvännen Zayn Malik, 28 i maj 2017. 

Bara ett år tidigare lämnade han succégruppen "One Direction" – och enligt honom själv tog han beslutet efter att en "alien pratat med honom i en dröm".

/
/
Ufo
Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

igår 21:52

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

igår 21:29
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

igår 21:00
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

igår 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

igår 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

igår 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.