Det är ord och inga visor i sminkdrottningens kommentarsfält på Instagram
Det är ord och inga visor i sminkdrottningens kommentarsfält på Instagram - Foto: Stella Pictures/Instagram/Kyliejenner

Kylie Jenner poserade dränkt i blod på Instagram – det fick följarna att rasa

Inför en kommande Halloween-kampanj har Kylie Jenner gjort en fotografering som fått följarna att se rött. Bilderna anklagas för att vara stötande och opassande inte, inte minst eftersom hon är gravid.


Kylie Jenner, 24, är den yngsta systern i Kardashian-klanen, men det har inte hindrat henne från att stjäla rampljuset från hennes äldre systrar vid flera tillfällen.

År 2015 lanserade hon sminkmärket "Kylie Lipkits", numera "Kylie Cosmetics". Succén blev snabbt ett faktum – och 2019 hade bolaget intäkter på 200 miljoner dollar, motsvarande drygt 1,7 miljarder svenska kronor.

I början av september gick sminkdrottningen dessutom ut med den glada nyheten att hon är gravid med sitt andra barn, efter flera veckors spekulationer.

Då överöstes hon av kärlek och gratulationer av följarna, men nu är tonen lite mer bitsk på hennes sociala medier.

Kylie Jenners senaste plåtning väcker ilska

Anledningen är en kampanjplåtning inför Halloween, som fått hennes följare att se rött.

På bilden poserar en naken Kylie dränkt i vad som ska föreställa blod. Hon sitter på en tunn plastfilm, och även den är dränkt i det artificiella blodet.

Foto: Stella Pictures

Inlägget har i dagsläget över 60 000 kommentarer och många av dem riktar skarp kritik mot sättet hon poserar. Så här lyder några av de upprörda kommentarerna:

"Ärligt talat så tycker jag att det här är riktigt olämpligt eftersom hon är gravid"

"Liksom varför ska en tragisk mordplats försöka se sexig ut? Jag är säker på att poliser som åkt ut på larm som sett ut så här inte tycker det är särskilt gulligt *kräks*"

"Triggervarna nästa gång, även om det är för marknadsföring"

Vad tycker du om bilden?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Songs of conquest" får släppdatum

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

1 timme sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

1 timme sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

1 timme sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

2 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

2 timmar sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.