Det är ett par oväntade kändisar som visat sig vara jämngamla med varandra.
Det är ett par oväntade kändisar som visat sig vara jämngamla med varandra. - Foto: Stella Pictures/Fredrik Sandberg/Nils Petter Nilsson/TT

16 bilder på kändisar som chockerande nog är lika gamla som varandra

Hur gamla är egentligen kändisarna, och vilka är jämngamla med varandra? Det är vissa gånger minst sagt otippat. Kika nedan för att se svaret!


Hur gamla är egentligen våra kändisar? Man brukar säga att ålder bara är en siffra, och i vissa fall är det verkligen som att tiden har stått still. Men vilka kändisar är jämngamla med varandra? Det har Nyheter24 tagit reda på!

Här är kändisarna som är jämngamla med varandra

Brad Pitt och Mikael Persbrandt, 58 år

Skådespelaren Brad Pitt är för många en ungdomskärlek som fångade hjärtan efter filmen Höstlegender. Det många inte tänker på är att han är lika gammal som den svenska, folkkära skådespelaren Mikael Persbrandt, kanske mest känd från Beck-filmerna. De båda är födda 1963 och är alltså hela 58 år gamla. De har även gemensamt att ha blivit klassade som sexsymboler en gång i tiden.

Bildkälla: Jordan Strauss/Fredrik Sandberg/TT

Angelina Jolie och Magdalena Graaf, 46 år

Skådespelaren Angelina Jolie är känd från flera storfilmer - bland annat Stulna år, Tomb Raider, Maleficient och Mr. & Mrs. Smith där hon träffade och förälskade sig i exmaken Brad Pitt.

Men det de flesta inte vet är att hon är jämngammal med den svenska medieprofilen Magdalena Graaf, som slog igenom som popduo tillsammans med systern Hannah Graaf. Både "Maggan" Graaf och Angelina Jolie är nämligen 46 år gamla.

Bildkälla: Vianney Le Caer/Nils Petter Nilsson/TT

Zara Larsson och Kylie Jenner, 24 år

Det svenska stjärnskottet Zara Larsson har i flera år gjort succé på den internationella artistscenen och sociala medier, efter genombrottet som tioåring i "Talang". Hon är idag 24 år gammal, och därmed jämngammal med "Kardashians"-stjärnan Kylie Jenner.

Kylie Jenner skördar idag stora framgångar med det egna smink- och hudvårdsmärket Kylie Cosmetics, och har tillsammans med rapparen Travis Scott, 30, två barn.

Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT/Stella Pictures

Megan Fox och Ebba Busch, 35 år

Den amerikanske skådespelaren och modellen Megan Fox fick sitt genombrott med Transformers-filmerna, och har efter det blivit framröstad som världens vackraste kvinna vid ett flertal tillfällen. Idag är hon förlovad med artisten Machine Gun Kelly, och deras förhållande har vid mer än ett tillfälle blivit omskrivet i media.

Det man kanske inte tänker på i första hand är att Megan Fox faktiskt är jämngammal med den svenska politikern och medieprofilen Ebba Busch (tidigare känd som Ebba Busch Thor). Hon arbetar som partiledare för Kristdemokraterna men har på senare år också blivit en populär profil på sociala medier. De båda är just nu 35 år gamla.

Bildkälla: Jordan Strauss/Jonas Ekströmer/TT

Thomas Brodie-Sangster och Margaux Dietz, 31 år

Brittiska skådespelaren Thomas Brodie-Sangster har flera gånger uppmärksammats för sitt unga, pojkaktiga utseende. Han är bland annat känd från tv-serien Game of Thrones och filmerna Love Actually och The Maze Runner. Det många kan bli förvånade över är att han faktiskt är hela 31 år gammal - något han har gemensamt med den svenska influencern Margaux Dietz.

Margaux Dietz är likaså hon 31 år gammal, och är en känd svensk influencer, youtuber, författare och bloggare. Hon har även en son, Arnold, tillsammans med exet Jacob Liebermann - något som stundtals blivit omskrivet i tidningarna.

Bildkälla: Christine Olsson/TT/Stella Pictures

Anis Don Demina och Will Poulter, 28 år

Två män som är jämngamla med varandra är den svenska programledaren, influencern och DJ:n Anis Don Demina samt skådisen Will Poulter. De båda är födda 1993 och är därmed 28 år gamla.

Will Poulter är känd från bland annat Familjetrippen, Narnia och The Maze Runner medan Anis Don Demina blivit ett känt namn ute i stugorna bland annat genom sin medverkan som programledare i Melodifestivalen. Han driver också en egen Youtube-kanal.

Bildkälla: Grant Pollard/Pontus Lundahl/TT

Tomas von Brömssen och Mick Jagger, 78 år

Två som man förmodligen inte tänker på är jämngamla är den svenska skådespelaren Tomas von Brömssen och rocklegenden Mick Jagger. Von Brömssen, som blev känd för det svenska folket i TV-serien Albert & Herbert och i Saltkråkan, är idag 78 år gammal vilket även Jagger är.

Mick Jagger är som bekant sångare och frontfigur i bandet The Rolling Stones, som är kända världen över sedan genombrottet på 60-talet.

Bildkälla: Björn Larsson Rosvall/Robert E. Klein/TT

William Spetz och Timothée Chalamet, 26 år

Några som är lika gamla, men kanske inte så lika, är skådespelarna William Spetz och Timothée Chalamet. De båda är i skrivande stund 26 år gamla.

Spetz är en svensk skådespelare och manusförfattare som även är aktiv på sociala medier. Han slog igenom som 15-åring med sketcher på Youtube. Timothée Chalamets genombrott för den breda publiken kom i filmen Call Me by Your name, och han har därefter blivit ett känt namn i Hollywood.

Bildkälla: Pontus Lundahl/Evan Agostini/TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...