Benjamins avslöjande om Oliver Ingrossos kärleksliv
Lillebrorsan passade på att droppa en hint om Olivers kärleksliv. - Foto: Stella Pictures

Benjamin Ingrossos intima avslöjande om Olivers kärleksliv

Oliver Ingrossos kärleksliv är för många ett stort mysterium. Men i podcasten “Ursäkta” delar lillebrorsan Benjamin Ingrosso med sig om en ny detalj kring romantiken i Olivers annars hemliga liv…


Oliver Ingrosso, 32, är den äldsta sonen i en av Sveriges mest kända familjer. Småsyskonen Bianca och Benjamin Ingrosso är båda två aktiva i både medie- och tv-sammanhang, och även mamma Pernilla Wahlgren känns igen av de allra flesta hemma i stugorna. 

Därför är Oliver Ingrosso inte med i Wahlgrens värld

Men Oliver Ingrosso är den i klanen Wahlgren-Ingrosso som man har sett absolut minst av. Han har tidigare berättat om beslutet att fly undan rampljuset, och att han har känt sig annorlunda från resterande av familjemedlemmarna. Här kan du läsa mer om varför Oliver Ingrosso inte var med i tv-succén Wahlgrens värld.  

Foto: Stella Pictures

Oliver Ingrossos nya projekt – restaurangen "Olli"

Offentligheten verkar inte riktigt falla Oliver på läppen, men han har en helt ny karriärplan på gång. Den mat-tokige storebrorsan ska nämligen låta allmänheten få ta del av hans passion – detta då Oliver Ingrosso nu ska öppna sin egen restaurang “Olli”.

På karriärfronten verkar det med andra ord rulla på för Oliver Ingrosso. Men på det privata planet då? Där är han desto mer hemlig – framförallt när det kommer till kärlekslivet. 

Oliver Ingrossos dejtingbesked: "Känns rätt"

I slutet av det gångna året öppnade Oliver upp sig om dejtandet, Tindrandet och vad han söker hos en framtida partner. Han gjorde det då tydligt att han inte direkt söker med ljus och lykta efter kärleken. 

– Jag tänker inte stressa mig in i någonting, i så fall ska det vara för att det känns rätt. Jag tänker inte söka efter ett förhållande bara för att, sa Oliver då. 

Benjamin Ingrossos nya avslöjande om Olivers kärleksliv

Men hur ligger det egentligen till med romantiken för Oliver idag? Det avslöjade Benjamin Ingrosso detaljer kring när han i förra veckan gästade Johanna Nordström och Edvin Törnblom i podcasten “Ursäkta”. 

Det visar sig nämligen att, även om Oliver inte vill stressa in i något förhållande, så verkar han åtminstone ha en lång kö med trånande potentiella partners. 

I podcast-avsnittet diskuteras Benjamins morbror Linus Wahlgren, varpå de även snubblar in på Olivers kärleksliv. 

– Linus är skitsexig. Han är också 45 och ser ut att vara typ 25. Folk tror att han är min lillebror, men han är 20 år äldre än mig, säger Benjamin. 

Det leder till en följdfråga från Johanna. 

– Han får ju dm:s?, frågar hon. 

– Ja, det får han nog. Han och min storebror, de brukar få mycket dm:s, säger Benjamin. 

– Oliver?, frågar podduon vilket Benjamin bekräftar.

Det låter på Benjamin som att det är många som visar intresse för dj:n och matälskaren Oliver Ingrosso. Men det återstår att se om någon får napp... 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

1 timme sedan

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

3 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

idag 13:44
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.