Dominika Peczynski och Anders Borgs skilsmässodrama
Nu berättar Peczynski att paret “pinnar vidare”. - Foto: Sören Andersson/TT och Maja Suslin/TT

Efter skilsmässodramat – här är Dominika Peczynskis råd till alla män

För mindre än en vecka sedan gick Dominika Peczynski ut med att hon och Anders Borg skiljer sig. Redan dagen efter ångrade de sig. Nu berättar Peczynski att paret “pinnar vidare” och passar på att ge några väl valda råd till alla makar där ute.


Det var förra veckan som Dominika Peczynski, 51, i ett Facebook-inlägg droppade bomben att hon och Anders Borg, 54, hade ansökt om skilsmässa. 

Paret träffades 2014, när de båda hade partners på varsitt håll, och gifte sig 2018. Här kan du läsa om hur Dominika Peczynski och Anders Borgs äktenskapsförord såg ut

"Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid. Inga kommentarer. Slut på meddelande”, skrev Dominika Peczynski. 

Dominika Peczynski ångrade skilsmässan från Anders Borg

Men mindre än 24 timmar efter beskedet kom vändningen. Dominika Peczynski hade ångrat sig. I en intervju med Stoppa Pressarna berättade Dominika Peczynski att hon nu ångrar skilsmässan och att paret kommer att fortsätta att vara tillsammans – bara inte som man och hustru. Här kan du läsa mer om Dominika Peczynski och Anders Borgs skilsmässodrama.

Enligt Dominika Peczynski fattade hon beslutet om skilsmässa när hon ville umgås med maken under tisdagskvällen, och Anders Borg “i stället valde att läsa tidningar på sin Ipad och nonchalerade henne”. 

Foto: Maja Suslin/TT

Domnika Peczynski om skilsmässodramat: "Lilla incidenten"

Under tisdagen skriver Domnika Peczynski på Instagram att de fortfarande är ett par, och beskriver turerna kring skilsmässan och inlägget på Facebook som “den lilla incidenten häromsistens, ni vet. När känslorna stormade”. 

Hon ger därefter ett råd till alla män där ute. 

“Så ett tips i all välmening till karlar: vad ni än håller på med - sitter försjunkna i arbete på hemmakontoret, klipper gräsmattan i timmar, läser börsnyheter på mobilen inne i badrummet (ok, på muggen) skruvar med någon gammal apparat i källaren..... Whatever tickles your fancy. Gör det! Så mycket och ofta ni vill. Ingen kvinna missunnar sin man att ha egna intressen”, skriver Peczynski och fortsätter: 

“Men om frugan kommer in, vill ha lite uppmärksamhet och är sugen på att snacka en stund så släpp det ni har för händerna! Annars blir tanten sur och i värsta fall så.... ja, ni fattar.”

Domnika Peczynski och Anders Borg "pinnar vidare"

Hon avslutar inlägget med att berätta att hon och Anders Borg fortfarande kilar stadigt. 

“Nu blev det här rätt bra ändå. Anders och jag är kära och pinnar vidare, om än som "papperslösa" för närvarande.”

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?