Tisdag 16 Aug
Stockholm

Oliver Ingrossos syrliga pik till restauranggästerna som klagar på maten

Oliver Ingrosso, 32, har nyligen öppnat sin nya restaurang "Olli Ristorante"
Oliver Ingrosso, 32, har nyligen öppnat sin nya restaurang "Olli Ristorante". Foto: Instagram/olliristorante/Stella Pictures

Oliver Ingrosso har nyligen öppnat den italienska restaurangen Olli på Östermalm i Stockholm. I menyn finns en gömd hälsning till besökarna som inte är nöjda med maten – har du sett den?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Oliver Ingrosso, 32, är det äldsta syskonet i familjen Wahlgren-Ingrosso, och även den som hållit lägst profil under åren. 

Hans yngre syskon Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 24, har stått i rampljuset under flera år, med lovande karriärer inom kosmetika- och musikbranschen. Mamma Pernilla Wahlgren, 54, sitter inte heller på latsidan. Hon varvar poddande och mammaliv med renoveringar och scenföreställningar.

Men nu har även storebror Oliver tagit ett stort karriärsteg – och blivit med restaurang. Den 29 juni slog portarna till hans "Olli Ristorante" upp, som utlovar vällagad och genuin italiensk mat.

För någon vecka sedan hamnade han i klinch med Katrin Zytomierska, som försökt boka bord på Olli utan framgång. Här kan du läsa mer om Oliver Ingrosso och Katrin Zytomierskas konversation!

Oliver Ingrossos hälsning till gästerna som klagar: "Kolla om ni har rätt"

Maten på Olli ser allt annat än dålig ut, men för den som skulle ha klagomål finns det särskilda regler. 

Ja, för på sista sidan i restaurangmenyn finns det nämligen en vänlig, men bestämd hälsning från restaurangägaren himself:

"Om du har några klagomål så säg till personalen så kan Oliver komma ut och kolla om ni har rätt".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.